Meghan Markle, 36, har tagit ett jättekliv in i den brittiska kungafamiljen – och bröllopet blir redan i vår! En jätteförändring för den amerikanska tv-stjärnan Meghan, som nu har avslutat skådespelarkarriären och har satt punkt för sin roll som Rachel Zane i den populära tv-serien Suits.

Läs även: Här kan du se Harry & Meghans bröllop på TV i Sverige

Prins Harry, 33, friade i London tidigare i november, efter att ha fått drottning Elizabeths tillåtelse. Han berättar att han anhöll om Meghans hand och fick välsignelse av båda hennes föräldrar. Hennes mamma Doria Radlan, 60, arbetar som terapeut och yogainstruktör (och är känd för sina coola dreadlocks). Pappa Thomas, 72, är pensionerad ljussättare med holländska och irländska rötter.

Hur träffades Harry och Meghan?

Meghan och Harry träffades sommaren 2016, vid ett party på Somerset House i London, och lyckades bara hålla sitt förhållande hemligt i några månader. Nu strömmar gratulationerna in, drottningen är ”delighted” och prins Charles och Camilla meddelar via Twitter att de inte kunde vara gladare. Men eftersom Meghan är skild kan hon och Harry inte gifta sig i Westminster Abbey.

Meghan har nu lämnat sitt hus i Toronto och hennes hundar sitter i karantän i London. Brittiska hovet meddelar att de kommer att bo i prinsens lilla hus Nottingham Cottage på Kensington Palace.

Läs även:

Allt du behöver veta om Harry och Meghans bröllop

7 starka anledningar att älska Meghan Markle

17 saker du inte visste om Harry och Meghans bröllop