Ida Lundgren om pappa Dolphs relation med Emma – som är i hennes ålder
0:49

Efter reklamen: Dolph Lundgrens och Emma Krokdals kärlekssaga

(0:49)

Slå på ljud

Under premiären av filmen Minions: The Rise of Grunge tog Dolph Lundgren, 64, med sig sin fästmö Emma Krokdal, 26, och döttrarna Ida, 26, och Greta Lundgren, 20. Alla fyra var klädda i gult, för att matcha filmens huvudkaraktärer.

Det var första gången som Dolph gick på premiär i sällskap av sin fästmö Emma Krokdal. På grund av år av pandemi har paret inte haft någon möjlighet att dyka upp på röda mattan ihop, förrän nu.

Och då i sällskap av Dolphs döttrar Ida och Greta.

– Jag mötte henne för tre år sedan och hon har inte varit på en premiär ännu på grund av covid så nu njuter vi verkligen av det här, säger Dolph Lundgren till People.

Dolph Lundgren på premiär med fästmön Emma, och döttrarna Greta och Ida.

Dolph Lundgren på premiär med fästmön Emma, och döttrarna Greta och Ida.

Bröllopsplanerna lades på is

Något annat som pandemin satte stopp för var bröllopsplanerna. Dolph berättar nu att de lade planerandet av bröllopet på is under pandemin, men att de nu återupptagit det.

– Det händer förhoppningsvis nästa år, vi kommer att åka till Skandinavien, och vi kan inte göra det på vintern om du inte vill hamna mitt i en snöstorm. Så kanske kommer vi att göra det nästa vår eller något i Sverige eller Norge, säger Dolph vidare till People.

9 kändispar med stor åldersskillnad – som du kanske inte känner till

Döttrarnas reaktion på relationen

Att Emma Krokdal är 38 år yngre än Dolph Lundgren bryr de sig själva inte om, inte heller att andra har åsikter kring det. Några som till en början var skeptiska till pappans då nya tjej var döttrarna.

– I början tyckte jag och min syster så klart att det var lite konstigt för vi fick reda på hur ung hon var, och jag hade inte träffat henne så jag tänkte: ”Det är bara en fas”, sa Ida till Expressen för ett tag sedan.

Men Ida har förstått att det inte är ”bara en fas”.

– Jag har inget emot henne, så länge pappa är glad. Hon är en trevlig tjej, och det har inte varit några problem hittills.