Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Inspireras av kändisarna: Fina barnnamn från 2022

17 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
FotografInstagram
Inspireras av kändisarna: Fina barnnamn från 2022
Liv, Selma och Zoe – så heter några av kändisbarnen som fötts i år.
Behöver du inspiration till barnnamn?
Här har vi samlat namnen som kändisarna döpt sitt barn till 2022!
Annons
10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnenBrand logo
10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnen

Vad ska babyn heta? Det är inte alltid lätt att hitta det rätta namnet till sin nyfödda lilla. Går du i beslutsångest-tankar kring namnet på den du har i magen, eller den nyfödda i famnen? Kanske kan du då inspireras av kändisarna som fått barn i år!

Det döpte svenska kändisarna sina barn till

Anton Pehrson och Sofia Lindhe

Anton Pehrson och Sofia Lindhe blev tacoparet med hela svenska folket efter sin medverkan i Gift vid första ögonkastet. I april blev det föräldrar till en liten dotter som fått namnet Liv.

Annons

Josefin Dahlberg och Josef Fares

Redan innan Josefin Dahlberg och Josef Fares blev föräldrar åt sin andra dotter i april gick de ut med att hon skulle heta Zoe. Sedan innan är paret också föräldrar till dottern Mio.

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette fick sitt första barn i år. I april kom sonen som fått namnet Charlie till världen!

Annons

Melina Criborn och Jacob Criborn

Melina Criborn och Jacob ”Nause” Criborn blev föräldrar till sitt andra barn i april. Paret är sedan tidigare föräldrar till dottern Cleo, och sonen som kom till världen i år heter Jack. Fun fact: Bianca Ingrosso är Jacks gudmor.

Babba Rivera och Carl Rivera

I maj blev Babba Rivera och Carl Rivera föräldrar år ännu en liten dotter. Parets äldre dotter heter Alma, och familjens senaste tillskott heter Selma.

Annons

Linn Andersson

Linn Andersson från tv-serien Unga mammor blev trebarnsmamma i april när hennes lilla Belle tittade ut. Hon är nu mamma till tre döttrar, och Belles äldre systrar heter Tindra och Juvelia.

Annons
10 populäraste barnnamnen 2021Brand logo
10 populäraste barnnamnen 2021
Annons