I början av juni kom beskedet att skådespelaren Bradley Cooper och modellen Irina Shayk går skilda vägar. Paret träffades 2015 och uppges också ha varit förlovade, men det har aldrig bekräftats. 2017 föddes deras första gemensamma barn, dottern Lea De Seine.

Sedan uppbrottet blev känt har skvallret florerat konstant runt exen – och Lady Gaga. Hon anklagas nämligen för att vara Coopers nya flamma, ett rykte som förföljt artisten sedan premiären av A Star Is Born.

Gaga har tidigare dementerat den påstådda kärleksrelationen, men nu påstår en källa att Shayk själv anklagar Cooper för att ha varit otrogen med sin skådespelarkollega.

Irina Shayk hotad av Lady Gaga

– Det var när han började filma med Gaga som deras relation krackelerade. Hon har anklagat honom för att vara otrogen med henne flera gånger och sedan dess har Irina inte kunnat lita på Bradley alls, säger en anonym källa till amerikanska Radar Online, enligt Mirror.

Enligt källan kände sig Irina Shayk hotad av Bradley Coopers relation med Lady Gaga och misstänkte länge att deras kemi var lika passionerad privat som på vita duken. Hon ansåg det också högst olämpligt att kollegorna ”började ses under märkliga tider på dygnet”, en oro som inte direkt stillades efter duons magiska Oscarsframträdande.

Förhållandet var ”en enda stor röra”, menar källan, som också hävdar att paret ”bråkade så fort de var tillsammans”.

Nu väntar alla spänt på vad som kommer att hända härnäst i triangeldramat, särskilt då även Lady Gaga är singel efter att ha brutit sin förlovning med agenten Christian Carino tidigare i år.

Läs mer:

Lady Gagas svar efter Bradley Coopers och Irina Shayks uppbrott

Här gör Lady Gaga storstilad entré på Met-galan – chockerar alla

Lady Gaga om kärlekssången: ”Vi lurade er”

Foto: TT

Mer läsning

Femina