Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Isabella Löwengrip avslöjar vart hon flyttar efter krisen

10 feb, 2020 
AvMalin Ny
Isabella Löwengrip flyttar efter krisen.
Isabella Löwengrip har gått igenom en tung period både karriärmässigt och privat och har bland annat varit tvungen att sälja sin lyxvilla på Lidingö. Nu startar hon om på ny kula och flyttar till ett mindre hus nära exmaken Odd.
Annons

Isabella Löwengrip har stött på motgång efter motgång de senaste månaderna. En planerad flytt till New York fick ställas in på grund av brist på pengar i företaget, och hon fick avskeda anställda för att företaget inte skulle gå i konkurs. Dessutom förlorade hon en hel del kunder och samarbeten när det kom fram att hennes besöksstatistik var missvisande.

I dokumentären Flip side, som spelades in under hösten förra året av produktionsbolaget LFA Films, berättade Löwengrip  om hur hon har fått ändra om i hela sitt liv och bland annat tvingats sälja sitt lyxhus på Lidingö i Stockholm.

– Det är okej att förändras, att sälja mitt hus och börja någon annanstans. Ha något mindre och minska mina kostnader, för jag började där. Så jag är inte van vid att ha allt det här. Men jag är alltid orolig att teamet inte tror på mig längre, att de tänker att: ”Isabella ändrar sig hela tiden, hon tar för mycket risker, hon vet inte vad hon ska göra eller hur hon ska lyckas med den här stora affären”. Jag är rädd att de ger upp, säger Löwengrip.

Annons

Satsar på nystart

Nu satsar Löwengrip på en nystart efter den tunga perioden. På sin blogg berättar profilen nu att hon tillbringade sin fredagskväll hemma hos före detta maken Odd, som hon har barnen Sally och Gillis med.

”Jag är så tacksam över att kunna umgås såhär en fredagskväll med barn och ex-man. Om några veckor går dessutom mitt flyttlass och då kommer vi bo ännu närmare varandra. Perfekt”.

Hon skriver också att hon valde att inte flytta in till de centrala delarna av Stockholm på grund av sina läsare, något som var hennes plan från början.

”Jag valde faktiskt bort planen med att bo i stan (tack vare er) och istället köpte jag ett litet mindre hus i Hersby på Lidingö istället för Elfvik där jag bor nu. Det är underbart med naturen där ute men mörkret har också gjort mig rädd. Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren”.

Foto: TT

Läs mer:

Annons