Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Isabella Löwengrip om sin lyxiga livsstil: "Pinsamt"

13 jan, 2020 
AvMalin Ny
Influencern Isabella Löwengrip drabbades av en karriärmässig kris i höstas, och tvingades bland annat sälja sitt lyxhus, säga upp personal och ställa in en flytt till USA. Nu berättar stjärnan om krisen i dokumentären Flip side, och att hon numera skäms över sin livsstil.
Annons

Under hösten 2019 tvingades entreprenören Isabella Löwengrip gå igenom en rad motgångar i karriären. Hennes planerade flytt till New York fick ställas in då det visade sig att pengarna rann ut ur företaget, och alla planerade lanseringar lades på is. Dessutom fick hon avskeda anställda för att företaget inte skulle gå i konkurs. Det kom även fram att profilens besöksstatistik var missvisande, vilket fick många kunder att överge företaget.

I dokumentären Flip side, som spelades in under hösten av produktionsbolaget LFA Films, berättar influencern om hur hon har fått ändra om i hela sitt liv och bland annat tvingats sälja sitt lyxhus på Lidingö i Stockholm.

– Det är okej att förändras, att sälja mitt hus och börja någon annanstans. Ha något mindre och minska mina kostnader, för jag började där. Så jag är inte van vid att ha allt det här. Men jag är alltid orolig att teamet inte tror på mig längre, att de tänker att: ”Isabella ändrar sig hela tiden, hon tar för mycket risker, hon vet inte vad hon ska göra eller hur hon ska lyckas med den här stora affären”. Jag är rädd att de ger upp, säger Löwengrip.

Annons

Skäms över sin image

Isabella Löwengrip berättar att hon gick in helt i sin dyra livsstil, men att hon numera skäms över sin image.

– När jag var i allt, byggde och växte i år, så kände jag att det här är mitt liv. Jag har det här stora huset och en kock och folk runt mig, och att jag förtjänade det. Men nu när jag läser om den här karaktären, så är det pinsamt. Efter att jag besökte platsen jag föddes på, så kände jag att jag måste göra något som är äkta, annars kommer det vara svårt att stå för det senare.

I dokumentären får tittaren följa med när entreprenören håller ett föredrag på ett evenemang, och hon berättar att den tunga tiden har fått henne att dra sig undan från andra människor och sociala tillställningar.

– En del av mig älskar att stå inför människor och prata, men ibland är det svårt att göra för att jag inte har nån energi och jag är rädd för att möta människor. Så det beror på hur jag mår.

Annons

Kommer jobba ännu hårdare

Trots alla motgångar berättar Löwengrip att hon kommer att jobba ännu hårdare för att ta sig tillbaka, att hon kommer att landa på fötter och fortsätta så länge hon har ett tydligt mål.

– Jag kommer komma tillbaka. Men jag måste veta vad jag slåss för. Om målet är tydligt så kan jag fortsätta hur länge som helst. Jag måste ha ett omöjligt uppdrag.

Flip side har premiär den 15 januari på thisismyflipside.com.

Källa: Expressen

Foto: TT

Läs mer: 

Annons