Isabella Löwengrips karriär startade med bloggen Blondinbella. Nu, flera år senare, är hon en väletablerad entreprenör. I mars utsågs hon till årets mäktigaste näringslivskvinna och nu är hennes nästa steg i karriären klart. I höst släpps nämligen hennes egna realityserie ”Being Bella” och bakom satsningen står Amanda Schulmans och Hannah Widells produktionsbolag Perfect day.

På sin blogg skriver Isabella Löwengrip att serien kommer bli en blandning mellan av ”Keeping Up with the Kardashians” och ”The Office”. I serien kommer man få följa hennes liv med allt från vardagskvällar med familjen till hektiska jobbdagar. I ”Being Bella” vill hon visa en mer nyanserad bild av sig själv.

– Jag lever ett så spännande och intensivt liv och att få göra en realityserie av det känns väldigt kul. Jag får bjuda in mina följare att komma ännu närmare, säger Isabella Löwengrip till Aftonbladet.

Inspelningarna av ett pilotavsnitt har redan börjat och Isabella har nu ett kamerateam med sig större delen av dygnet.

– Jag är ju van vid att alltid ta upp telefonen och säga god morgon till mina följare och att låta dem hänga på från att solen går upp klockan sex på morgonen tills jag går och lägger mig vid tolv på kvällen. Det är bara trevligt att ha med kamerateamet som sällskap.

”Being Bella” har premiär under hösten 2018.

Artikeln publicerades först på ELLE.

Läs även:
Så mycket kostar Isabella Löwengrips lyxiga livsstil: ”Outsourcar allt jag kan”

Isabella Löwengrip: När ska ”duktiga” kvinnor få skörda frukten av sitt slit?

 

Mest läst