Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Isabella Löwengrips nya ord om kärlekslivet – så dejtar hon

26 maj, 2020 
AvStina Dahlgren
Isabella Löwengrip och Erik Selin är glada
Tidigare i år gick bloggerskan Isabella Löwengrip och dåvarande pojkvännen Erik Selin skilda vägar. I sin nystartade podcast berättar hon nu hur kärlekslivet ser ut i dag.
Annons

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip har haft ett turbulent år. Förra sommaren sa hon hej då till Sverige och skulle i stället satsa allt på en storslagen etablering i USA. Men innan hon hann flytta dit gick planerna i kras. Enligt en granskning av Expressen tydde uppgifter på att bloggerskan hade ljugit om sina besökssiffror och statistik.

Isabella Löwengrip och Erik Selin gör slut

Nyligen berättade Isabella Löwengrip själv för Svenska Dagbladet att hon på grund av granskningen förlorade en miljon kronor i månaden och höll på att gå i personlig konkurs.  För att komma ur krisen valde hon bland annat att sälja sitt hus och säga upp personal. I samma veva tog även relationen med dåvarande pojkvännen Erik Selin slut.

”Erik och jag har beslutat oss för att avsluta vår relation, det är såklart ett tufft beslut men jag är väldigt tacksam över att vi har funnit en vänskap som säkerligen kommer att vara livet ut”, skrev Isabella Löwengrip på Instagram.

Annons

Så dejtar Isabella Löwengrip

I sin nya podcast Isabella söker Sheila berättar nu bloggerskan hur hennes kärleksliv ser ut i dag. Hon berättar att hon alltid känt sig väldigt ensam och att relationer varit någon form av distraktion.

– Då har jag ändå någon att promenera med, dricka vin med, sitta och prata med. Och det är ju för att täcka det här hålet inombords, säger Isabella Löwengrip.

Hon får frågan om hon dejtar någon just nu och berättar då att det aldrig har gått en vecka utan att hon dejtar någon.

– Oftast blir jag uppvaktad på något sätt och sedan så kanske vi går ut och äter middag, och sedan så ses vi på någon vinkväll och sedan ses vi bara. Så vi kanske ses en eller två gånger i veckan och bara hänger, och då blir ju det som en distraktion. 

Att gå på krogen för att leta ragg är dock ingenting hon gör då hon berättar att hon oftast känner sig iakttagen och otrygg då. Istället blir det dejter i lugnare miljöer eller hemma hos henne.

Annons

– Det är alltid på hemmaplan och det känns också tryggast. Hemma har jag också larmknapp, säger Isabella Löwengrip.

”Jag är Samantha”

Men att dejta är inte alltid lätt. Isabella Löwengrip berättar att hon spelar svår ibland, trots att hon tidigare sagt att hon aldrig skulle spela några spel för att hitta kärleken. Och trots att hon vill vara stark och självständig, så erkänner hon att just när det kommer till dejtande så kan hon känna sig osäker.

– Det blir så mycket dubbelmoral för min del. Å ena sidan så är jag den här extremt självständiga… Jag är Samantha (en av karaktärerna i tv-serien Sex and the City, reds.anm). Jag är den extremt självsäkra kvinnan. Jag väljer vem jag ska träffa, är extremt kräsen, så de är ändå mycket på mina villkor, säger hon och fortsätter:

– Det är märkligt hur man kan gå in i ett rum i en styrelse, sätta på sig kavajen, gå dit, domdera göra en stor affär och samtidigt sms:a någon på kvällen och känna att man blir helt förstörd för att någon inte svarar. 

Annons

Hon berättar att hon just nu ”hörs med någon”, men lovar att avslöja mer i nästa veckas poddavsnitt. Vilken cliffhanger!

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Annons