Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Iskalla bråken i nya The Crown-trailern

30 okt, 2020 
Premiären för den fjärde säsongen av The Crown närmar sig med stormsteg – och den verkar vara fullpackad med drama.
I den nya trailern visas drottning Elizabeths maktkamp med premiärminister Margaret Thatcher, och prinsessan Dianas vädjan om kärlek.
Annons

Den 15:e november är det äntligen dags för den fjärde säsongen av The Crown att ha premiär, som fansen har längtat efter länge. Inne på 80-talet i drottning Elizabeths historia presenteras välkända nyckelfigurer – Diana Spencer, som ska komma att bli folkkära prinsessan Diana, och premiärministern Margaret Thatcher.

I den två minuter långa trailern syns båda mötas av iskyla från den känslosvala drottningen, men medan prinsessan Diana möter kylan med tårar och desperation, har drottning Elizabeth kanske hittat en gelik i Margaret Thatcher.

Thatcher, som spelas av Gillian Anderson i Netflix-succén, konstaterar att det bara är sex månader mellan de två, och att Olivia Colemans drottning faktiskt är sex månader efter henne.

– Det är ett farligt spel att göra sig fiender både till höger, vänster och i mitten, säger drottning Elizabeth i trailern, och får till svar av Thatcher:

– Men om man är bekväm med att ha fiender då?

Se hela trailern här:

Läs mer:

4 serier du inte får missa på Netflix - i novemberBrand logo
4 serier du inte får missa på Netflix - i november
Annons