Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Izabella Scorupcos barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

14 mar, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Izabella Scorupco är en av Sveriges stora internationella stjärnor, som bland annat spelat Bondbrud.
Den blonda stjärnan har två barn från två tidigare äktenskap, som nu har hunnit växa upp.
Så här ser Izabella Scorupcos barn ut i dag!
Annons
7 svenskar som är heta i HollywoodBrand logo
7 svenskar som är heta i Hollywood

Izabella Scorupco, 50, slog igen 18 år gammal i Staffan Hildebrands film Ingen kan älska som vi 1988, och har sedan dess varit en skådespelare att räkna med.

Internationellt fick hon sitt stora genomslag när hon spelade Bondbrud mot Pierce Brosnan i Goldeneye 1995.

Izabella Scorupco är nu gift med maken Karl Rosengren sedan 2019, och de två är lyckligare än någonsin. Men stjärnan har varit gift två gånger tidigare, och har också två barn från de äktenskapen.

1996 till 1998 var hon gift med den polska professionella ishockeyspelaren Mariusz Czerkawski. Paret fick dottern Julia Scorupco 1997, innan de skilde sig året efter. 2003 gifte sig Izabella Scorupco igen, den här gången med Jeffrey Raymond. De fick sonen Jacob tillsammans samma år som de gifte sig, och höll ihop fram till 2015 innan de gick skilda vägar.

Annons

I dag är Julia Scorupco 23 år, och är lika vacker som sin mamma. På sin Instagram med över 30 000 följare visar hon upp delar av sitt liv i USA.

Jacob fyller 18 år i år, och verkar satsa stenhårt på amerikansk fotboll, som är ett vanligt intresse för amerikanska killar på gymnasiet.

Så här ser Izabella Scorupcos dotter Julia ut – då och nu!

Izabella Scorupco med dottern 2000, när Julia alltså var tre år.

När Julia fyllde år 2020 hyllades hon med ett inlägg på sin mammas Instagram.

”Grattis på födelsedagen min vackraste lilla tjej! Du är den roligaste, starkaste, mest kärleksfulla, modigaste och mest intelligenta kvinnan jag vet. Jag nyper mig själv varje dag och tackar livet för att jag fick vara din mamma. Jag älskar dig oändligt”, skrev Izabella Scorupco då.

Annons

... Och så här ser sonen Jacob ut – då som nu!

När Jacob fyllde 14 år 2017 visade Izabella Scorupco upp en bild på honom som bebis på Instagram, och hyllade sin son.

”För 14 år sedan kom du mitt värdefulla lilla mirakel in mitt liv. Du är en stor pojke i dag, men du kommer alltid vara min bebis. Tack för att du alltid får mig att skratta och för att du lär mig att vara tålmodog och inte oroa mig. Jag älskar dig så oändligt mycket och kunde inte vara stoltare över den unga man du är”, skrev Izabella Scorupco kärleksfullt.

När han samma år slutade åttonde klass visade hon stolt upp sonen i sina amerikanska examenskläder med den karaktäristiskt kantiga hatten.

Annons