Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jennie Hammar har gift sig – första orden om kärlekslyckan

17 maj, 2020 
AvEmma Castman
jennie hammar på röda mattan
För snart ett år sedan förlovade sig Jennie Hammar och Zev Schmitz – och nu avslöjar paret att de har gift sig. Spana in den första bröllopsbilden här!
Annons

Våren 2018 meddelade medieprofilen Jennie Hammar att hon hittat kärleken på nytt.

– Det är kul. Jag vågar typ inte prata högt om det, men det känns som att nu dejtar man, man får väl se hur allting blir, sa Jennie Hammar då om den nya pojkvännen i podcasten Veckans bläcka, som hon driver tillsammans med Karin Bastin.

Mannen som fångat Jennies hjärta var amerikanen Zev Schmitz – och bara ett år efter att romansen avslöjats förlovade sig paret.

Och nu, ytterligare ett år senare står det klart att Jennie och Zev valt att ta ännu ett steg i sitt förhållande – den 17 maj meddelade paret nämligen att de gift sig.

Gratuleras av flera kända profiler

Det är på Instagram som Jennie valt att gå ut med nyheten om att paret har gift sig:

”Det blev inget stort bröllop i år, men det blev ett litet. Romantiskt, fantastiskt, magiskt! Lyckan att få dela livet med dig Zev Schmitz”.

Till inlägget har Jennie även valt att publicera en bild från den stora dagen, och där ser man hur hon, iklädd bröllopsklänning och med en bukett i handen, kysser sin nyblivna make.

Inlägget har i skrivande stund gillats av tusentals användare, och kommentarsfältet är fyllt med hejarop och lyckönskning. Bland annat har Marie Serneholt kommenterat kärlekslyckan genom att skriva ”Åh!! Stort grattis!”. Även Amanda Schulman och Klara Doktorow har skickat varsin grattis-hälsning.

Dagen efter bröllopet uppdaterade Jennie med fler bilder från den intima ceremonin:

Jennie Hammar var tidigare tillsammans med programledaren Filip Hammar. Paret valde att gå skilda vägar 2016, tillsammans har de två barn.

Foto: TT 

LÄS MER: 

Annons