Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jennifer Aniston säger ifrån efter gravidryktena: “Ni har ingen aning”

09 dec, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
jennifer aniston
Vänner-skådisen Jennifer Aniston, 52, är trött på gravidrykten. Nu ryter hon ifrån mot snacket som gått i decennier.
Annons
TV: Jennifer Anistons stilresa genom årenBrand logo
TV: Jennifer Anistons stilresa genom åren

Jennifer Aniston var 25 år när hon slog igenom som Rachel Green i sitcom-klassikern Vänner. Hon har medverkat i otaliga romaniska komedier och sedan 2019 ser vi henne som programledaren Alex Levy i The Morning Show, en komediserie hon själv producerar tillsammans med vännen Reese Witherspoon.

Jennifers karriär är imponerande och i vanlig ordning när det gäller Hollywood har hennes privatliv varit föremål för stor nyfikenhet genom åren. Någonting som hon själv ledsnat rejält på är alla envisa gravidrykten. Nu ryter hon ifrån mot dessa.

Tar det inte längre personligt

Det är i en färsk intervju med The Hollywood Reporter som Jennifer Aniston slår fast att snacket alltid har gått om hennes val i livet, och att hon brukade ta det personligt.

Annons

– Jag brukade ta det väldigt personligt – gravidryktena och alla ”Åh, hon valde karriären framför barn”-antaganden. Jag känner att ”Ni har ingen aning om vad jag går igenom, medicinskt, varför jag inte kan… kan jag få barn?” Ni vet ingenting, och det var tidigare väldigt smärtsamt och bara otäckt, förklarar Jennifer för tidningen.

Jennifer menar vidare att tidigare var det skvallertidningar som spred rykten, nu är det troll i sociala medier som gör det minst lika mycket.

– Fast jag har inte sett en skvallertidning på väldigt länge. Väntar jag fortfarande tvillingar? Ska jag bli den där mirakelmamman vid 52?, frågar hon sig.

Stjärnan har varit gift två gånger

Jennifer Aniston har varit gift två gånger. Det första äktenskapet var med A-listaren Brad Pitt och varade åren 2000-2005. Enligt uppgifter till Vanity Fair var det Brad som tvekade inför föräldraskap under den relationen, inte Jennifer. När paret sedan gick skilda vägar bildade han storfamilj bestående av tre adoptivbarn och tre biologiska barn med Angelina Jolie.

jennifer aniston och justin theroux
Jennifer Aniston med ex-maken Justin Theroux.

Under äktenskap nummer två, det med Justin Theroux 2015-2017, var Jennifer förvisso 45+ men gravidryktena florerade alltjämt. I en intervju med In Style året efter separationen sa Jen:

Annons

– Det är sådan stor press på kvinnor att bli mödrar, och om de inte blir det så är de dömda och trasiga. Mitt syfte på den här planeten är kanske inte att föröka mig. Kanske har jag andra syften?

Skillnaden på skvaller om kvinnor och män

jennifer aniston med sina två hundar
Jennifer Aniston med sina pälsklingar, hundarna Sophie och Dolly.

Tillbaka till den senaste intervjun med The Hollywood Reporter. Jennifer konstaterar att det är en annan spelplan för kvinnor i offentligheten kontra män.

– Män kan gifta sig hur många gånger de vill, de kan gifta sig med 20- eller 30-åringar. Kvinnor får inte lov att göra så.

– Jag känner bara att om du gör din grej gott nog, så ska du få lov att göra den, säger Jennifer Aniston.

Källa: Goalcast, Marie Claire, In Style

Foto: TT

Se också: Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tidernaBrand logo
Se också: Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna
Annons