Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jennifer Anistons dubbelgångare gör succé – se imitationen här

23 maj, 2023 
AvEbba S. Dahlman
FotografMarechal Aurore/ABACA/Shutterstock
Lika som bär! En privatperson pekas ut som Jennifer Anistons dubbelgångare efter ett uppmärksammat videoklipp på TikTok.
Hennes imitation av Vänner-karaktären Rachel Green är så kusligt lik stjärnan själv att följarna (med rätta) blir förvirrade.
Se klippet här och avgör själv!
Annons
Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tidernaBrand logo
Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna

Hollywoodskådespelaren Jennifer Aniston slog igenom i rollen som Rachel Green, när succéserien Vänner rullade på tv mellan 1994 och 2004.

Nu pekas en privatperson, vid namn Lisa Tranel, ut som superstjärnans dubbelgångare. Detta efter att hon postat en video på TikTok, i vilken hon är så kusligt lik Aniston att flera följare faktiskt trodde att det var skådisen i egen hög person.

Är hon värdig titeln som Anistons dubbelgångare? Avgör själv.

Aniston-dubbelgångaren imiterar Vänner-karaktären

Lisa Tranel tog till den sociala medie-plattformen TikTok för att lägga upp ett videoklipp där hon imiterar Anistons Vänner-karaktär Rachel ur en väldigt känd scen.

Lisa mimar till karaktären Rachel Greens kända citat ur tv-serien, där hon uttrycker frustration över jobbet som barista på kaffehaket Central Perk.

Annons

– Jag vill säga upp mig, men så tänker jag att jag borde bita ihop ..., mimar hon till ljudet av Rachels citat från Vänner-avsnittet The One Where Chandler Can’t Remember Which Sister från 1997.

– Sedan tänker jag, varför skulle någon stanna i en sådan förnedrande tjänst, bara för att det är pyttelite relaterat till industrin de vill arbeta i?, fortsätter Lisa att mima samtidigt som hon ger följarna flera klassiska ”Rachel-grimaser”.

Fr v Matt LeBlanc, Courteney Cox, Matthew Perry,David Schwimmer, Liza Kudrow och Jennifer Aniston.
Fr v Matt LeBlanc, Courteney Cox, Matthew Perry,David Schwimmer, Liza Kudrow och Jennifer Aniston utgjorde de sex huvudrollsinnehavarna i den kultförklarade tv-serien Vänner mellan 1994 och 2004.

Följarnas chock: ”Trodde att det var Jennifer Aniston”

Ja, Lisa Tranels imitation av Vänner-stjärnan är så pass bra att en majoritet som sett klippet valt att kommentera denna likhet. Här är ett urval:

”Jag trodde faktiskt att det var Jennifer Aniston. Wow”, skriver en person.

Annons

”Jag var tvungen att kolla på klippet sex gånger för att avgöra”, skriver en annan.

”Jag blev exalterad först för att jag trodde att Jennifer Anistion skaffat TikTok. Men du duger ju fint”, påpekar en tredje.

”Woah. När du rynkade på näsan så där var ni verkligen identiska”, konstaterar en tredje.

Sedan Lisa postade videon har hon fått över 8,1 miljoner visningar och tusentals kommentarer.

Här nedan kan du se klippet och avgöra för dig själv:

Jennifer Aniston prisades för rollen som Rachel Green

Det framgår inte om Jennifer Aniston tagit del av videon eller ej, men vi vet att skådespelaren är stolt över serien som blev startskottet för en lång och framgångsrik karriär. I rollen som Rachel Green har hon prisats med bland annat en Emmy och en Golden Globe, två prestigefulla galor i tv-världen.

I maj 2021 var det dags att återvända till rötterna. Då såg vi nämligen Jennifer Aniston och hennes kända motspelare Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc och Matthew Perry i HBO:s specialavsnitt Friends: The Reunion.

Efteråt sa Aniston till CBS-journalisten Gayle King att det hade varit ett otroligt känslofyllt återbesök.

– Det var som en käftsmäll i hjärtat. Det tror jag att det var för oss alla. Till och med Courteney började gråta! Och jag vet inte ens ... hon är så, du vet, inte så känslostyrd.

Annons