Jennifer Lopez och Ben Affleck

TT

Efter närmare 20 år isär återförenades Jennifer Lopez, 53, med sitt livs stora kärlek Ben Affleck, 50, förra året.

Jennifer Lopez och Ben Afflecks kärlekssaga – år för år
1:34

Efter reklamen: Jennifer Lopez och Ben Afflecks kärlekssaga – år för år

(1:34)

Slå på ljud

De träffades första gången på inspelningen av Gigli 2002, och blev snabbt ett par. Det blev också en förlovning, men precis innan bröllopet bröt de upp.

Senare förklarade J.Lo och Affleck att uppbrottet berodde på den enorma uppståndelsen runt deras förhållande.

– Vi råkade vara ett par i den tid då skvallerpressen föddes och det kändes som att ”Åh, herregud, vilken press”… Jag tror att i en annan tid med en annan tajming, vem vet hur det skulle kunna ha gått för oss, för det var definitivt äkta kärlek, har Jennifer Lopez sagt i efterhand.

Han spelade Alfred i Emil i Lönneberga – så lever Björn Gustafsson i dag

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

”Kände ärligt talat att jag skulle dö”

Nu öppnar hon upp om känslorna efter uppbrottet.

– Det var så smärtsamt efter att vi gjort slut. När vi väl ställde in bröllopet för 20 år sedan var det den värsta hjärtesorgen jag varit med hon. Jag kände ärligt talat att jag skulle dö, säger hon i en intervju med Zane Lowe på radiostationen Apple music 1.

– Jag hamnade i en spiral i 18 år där jag inte lyckades få till någonting. Men nu, 20 år senare, så fick det ett lyckligt slut, fortsätter Jennifer Lopez.

Dottern Biancas sorg – första orden om Börje Salmings död

Jennifer Lopez uppmaning: Ge inte upp hoppet om evig kärlek

Snart kommer hennes nya album This is me... now, en uppföljning till This is me... then som släpptes 2002, strax efter uppbrottet.

– Jag tänker att This is me... nows meddelande är att inte ge upp hoppet om du, som jag gjort flera gånger, nästan givit upp. Äkta kärlek finns och är det finns saker som håller för alltid, säger hon om albumet som ännu inte fått något släppdatum.

Leif GW Perssons mörka tid: ”Stoppade pipan i munnen”

Om det blir så att äktenskapet med Ben Affleck håller för alltid återstår att se. De började träffas igen precis efter att J.Lo brutit upp med dåvarande fästmannen Alex Rodriguez.

I våras förlovade sig ”Bennifer” och i somras gifte de sig.

”Vi gjorde det. Kärleken är vacker. Kärleken är snäll. Och det visar sig att kärleken är tålmodig. Tjugo år tålmodig.”, skrev Jennifer Lopez i ett nyhetsbrev från sajten On The JLo.

Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig
1:05

Efter reklamen: Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

(1:05)

Slå på ljud
Mest läst