Jenny och Niklas Strömstedt.
TV: Jenny Strömstedts stilresa genom åren
0:48

Efter reklamen: TV: Jenny Strömstedts stilresa genom åren

(0:48)

2008

Jenny Östergren och Niklas Strömstedt gjorde röda mattan-debut tillsammans när de gick på biopremiär för Arn – riket vid vägens slut tillsammans.

Bertil Ericson / TT

2010

2010 tävlade Jenny och Niklas tillsammans i På spåret, där de lyckades ta sig till semifinal, innan de till slut åkte ut mot Erik och Martina Haag.

ADAM IHSE / TT

2011

Den 16 juli gifter sig paret på ett vackert bröllop på Bomans hotell i Trosa.

STRANDLUND SARA

2011

Niklas Strömstedt har tidigare varit gift med smyckesdesignern Efva Attling, som han också har två barn tillsammans med. De två har en fin relation fortfarande, och när Attling öppnade en ny butik på Biblioteksgatan var Niklas och Jenny där med en bukett blommor för att stötta.

Cecilia Liljeton/TT

2012

När Niklas Strömstedt var med och sjöng i Allsång på Skansen satt Jenny som stöd i publiken – och artisten kunde inte låta bli att showa lite med sin fru.

PONTUS LUNDAHL / TT

2013

När AIK hade sin första hemmamatch på nybyggda Friends arena var Niklas och Jenny där och stöttade laget i svart-gula halsdukar. AIK förlorade dock matchen mot Syrianska FC med 0-1.

Charlotte Brunzell/TT

2014

Både Jenny och Niklas har barn från tidigare relationer. Här tog de med Jennys barn Kitty och Mika Östergren, och Niklas yngsta barn Maja Strömstedt, som han har med Agneta Sjödin, på premiär.

Eero Hannukainen/TT

2017

Niklas och Jenny gör sitt första gemensamma program när de lanserar Tillsammans med Strömstedts på TV4. I programmet åker de hem till andra kändispar och pratar om deras relationer.

Elvira Pihl/Aftonbladet/TT

2018

Paret Strömstedt är stiliga som alltid när de går på Polarpriset på Grand hotel i Stockholm.

Karin Törnblom/TT

2021

Nyligen gick de ut med att det blir en till säsong av Tillsammans med Strömstedts, och Jenny och Niklas relation verkar vara bättre än någonsin!

LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet
TV: Jenny Strömstedt – 6 förvånande fakta om journalisten

Mer läsning

Femina