Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jenny och Niklas Strömstedt fina kärleksresa genom åren

17 sep, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Jenny och Niklas Strömstedt.
Jenny och Niklas Strömstedt är idag ett av våra mest självklara kändispar, och i programmet Tillsammans med Strömstedts träffar de andra par.
Det är lätt att tänka att de har varit ihop för alltid – men det är faktiskt bara 13 år sedan paret gjorde sin röda mattan-debut.
Vi har grävt i bildarkiven och tagit fram bilder från parets fina kärlek genom åren!
Annons
TV: Jenny Strömstedts stilresa genom årenBrand logo
TV: Jenny Strömstedts stilresa genom åren

2008

Jenny Östergren och Niklas Strömstedt gjorde röda mattan-debut tillsammans när de gick på biopremiär för Arn – riket vid vägens slut tillsammans.

2010

2010 tävlade Jenny och Niklas tillsammans i På spåret, där de lyckades ta sig till semifinal, innan de till slut åkte ut mot Erik och Martina Haag.

Annons

2011

Den 16 juli gifter sig paret på ett vackert bröllop på Bomans hotell i Trosa.

2011

Niklas Strömstedt har tidigare varit gift med smyckesdesignern Efva Attling, som han också har två barn tillsammans med. De två har en fin relation fortfarande, och när Attling öppnade en ny butik på Biblioteksgatan var Niklas och Jenny där med en bukett blommor för att stötta.

Annons

2012

När Niklas Strömstedt var med och sjöng i Allsång på Skansen satt Jenny som stöd i publiken – och artisten kunde inte låta bli att showa lite med sin fru.

2013

När AIK hade sin första hemmamatch på nybyggda Friends arena var Niklas och Jenny där och stöttade laget i svart-gula halsdukar. AIK förlorade dock matchen mot Syrianska FC med 0-1.

Annons

2014

Både Jenny och Niklas har barn från tidigare relationer. Här tog de med Jennys barn Kitty och Mika Östergren, och Niklas yngsta barn Maja Strömstedt, som han har med Agneta Sjödin, på premiär.

2017

Niklas och Jenny gör sitt första gemensamma program när de lanserar Tillsammans med Strömstedts på TV4. I programmet åker de hem till andra kändispar och pratar om deras relationer.

Annons

2018

Paret Strömstedt är stiliga som alltid när de går på Polarpriset på Grand hotel i Stockholm.

2021

Nyligen gick de ut med att det blir en till säsong av Tillsammans med Strömstedts, och Jenny och Niklas relation verkar vara bättre än någonsin!

Annons
TV: Jenny Strömstedt – 6 förvånande fakta om journalistenBrand logo
TV: Jenny Strömstedt – 6 förvånande fakta om journalisten
Annons