Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jenny och Niklas Strömstedt om åren som särbor – därför levde de isär

06 apr, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Jenny och Niklas Strömstedt om åren som särbor – därför levde de isär
Nu berättar Jenny och Niklas Strömstedts om åren de levde som särbor.
”Man vill inte stressa fram något”, säger Niklas.
Annons
Jenny Strömstedts stilresa genom årenBrand logo
Jenny Strömstedts stilresa genom åren

Första mötet mellan Niklas Strömstedt, 63, och TV4-programledaren Jenny Strömstedt, 49, skedde 2007. Kärleken mellan det idag så folkkära paret började spira ganska direkt, och 2011 gick de och gifte sig.

Jenny & Niklas Strömstedts stora bonusfamilj

Innan Jenny Strömstedt träffade artisten hade hon ett tretton år långt förhållande med sin tidigare partner, Fredrik Östergren. Tillsammans fick de tre barn – tvillingdöttrarna Mika och Kitty som precis fyllt 21 och Vanna, 18.

Niklas Strömstedt har även sönerna sönerna Adam, 34, och Simon Strömstedt, 30, tillsammans med ex-hustrun Efva Attling, 69. Och dottern Maja Strömstedt, 24, har han tillsammans med Agneta Sjödin, 54.

Annons
Jenny tillsammans med dottern Mika och bonusdottern Maja på nypremiären av GES show Stanna världen en stund på Cirkus i Stockholm nu i höstas.

Strömstedts levde som särbos första åren

I en ny intervju med magasinet Hemtrevligt berättar paret att de i början av relationen valde att leva som särbor i tre år, eftersom de inte ville stressa fram något för dem själva och just alla barnen i den stora bonusfamiljen.

Vid tidpunkten hade Niklas två söner lämnat boet, men dottern Maja och Jennys tre döttrar Kitty, Mika och yngsta Vanna bodde hemma varannan vecka i flera år. Nu har dock alla utom Vanna valt att flytta hemifrån.

”Viktigt att inte stressa fram något”

– För att ge bonusfamiljen en chans tror jag att det är viktigt att inte stressa fram något genom att ha för bråttom. Samtidigt ska man inte vara rädd för att släppa in varandra, säger Niklas Strömstedt om tiden som särbor i intervjun.

– Alla bonusfamiljer börjar med de vuxnas beteenden. Man måste också visa respekt för sin partners relation med sina barn, det är inget man ska vara svartsjuk på, berättar Jenny Strömstedt.

Niklas och Jenny Strömstedt under galapremiären för Club After Dark på Vasateatern Stockholm nu i mars.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Foto: TT

Annons