Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jenny Strömstedt om kvinnorna som flörtar med Niklas Strömstedt

21 maj, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Jenny och niklas strömstedt gosar i soffan.
I en ny intervju avslöjar TV4-profilen Jenny Strömstedt att det inte hör till ovanligheten att det kommer fram kvinnor och flörtar med hennes make Niklas Strömstedt. Och nu gör hon klart att hon är helt fine med det!
Annons
Jenny Strömstedt 6 förvånande fakta om kändisenBrand logo
Jenny Strömstedt 6 förvånande fakta om kändisen

Programledaren Jenny Strömstedt är sedan 2011 gift med sin kära musikman Niklas Strömstedt, och idag lever de ett härligt bonusfamiljeliv med ungar till höger och vänster. Niklas Strömstedt har haft en rad relationer med kändiskvinnor innan han mötte Jenny. Och han verkar med det onekligen vara en riktig tjej-magnet, vilket Jenny Strömstedt nu skriver under på.

Jenny Strömstedt: Kvinnor får flörta med Niklas

I en ny intervju slår nämligen TV4-profilen Jenny Strömstedt fast att det finns en hel del kvinnor som kommer fram och lägger en stöt på hennes make. Det är när hon får frågan, ”Är det okej att flörta med en gift person?”, som hon svarar:

– Ni måste förstå lite vart jag befinner mig i livet. Om det kommer liksom fram någon kvinna när vi är på kalas och glittrar till lite när hon tittar på min man, och han då sträcker lite på sig och känner sig lite härlig. Då känner jag lite så ”Be my Guest”, vad härligt och fint!, börjar Jenny Strömstedt förklara i Sveriges radios Vardagsfilosofiska rummet och menar alltså att hon är helt okej med att en annan kvinna flörtar med Niklas Strömstedt. Men hon fortsätter:

Annons

– Men sen är det klart att om det är någon liksom klängig så förförelseakt..., funderar hon vidare och menar att där får det var nog.

Niklas Strömstedt om åldersskillnaden med Jenny

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt har varit tillsammans i 14 år, och gifta i tio år. Vid flera tillfällen har Niklas kommenterat sin oro inför parets åldersskillnad, där Jenny är 14 år yngre än honom själv.

– När jag 104 är hon bara 90. Då är hon säkert mycket piggare än jag, har han sagt i Aftonbladet, och han fortsatte:

– Det är klart att jag hoppas att vi kan få så många år som möjligt. Jag brukar tänka på det lite som att livet är som en glass. Jag har tuggat i mig mer än halva och den smälter ju jävligt fort.

Annons