Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jesper Blomqvist nya kärlek – berättar om Erica

08 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografNaina HelEn JÅma/TT
Fotbollslegendaren Jesper Blomqvist har hittat kärleken på nytt, i skoladministratören Erica Jensen.
Paret, som började dejta innan sommaren, träffades första gången genom en försäljningsannons på Blocket.
– Det har pågått sedan innan sommaren, vi har umgåtts flitigt och haft det väldigt trevligt. Det känns superbra, säger fotbollsspelaren.
Annons
Fem svenska kändispar vi minnsBrand logo
Fem svenska kändispar vi minns

Tidigare landslagshjälten och Let's dance-vinnaren Jesper Blomqvist, 46, har hittat kärleken på nytt, efter skilsmässan från exhustrun Pauline Holst 2016.

Sedan i somras dejtar Blomqvist skoladministratören Erica Jensen, som han träffade av en slump på sin pizzeria. Paret bor nära varandra på kändistäta Lidingö utanför Stockholm, och sprang in i varandra i vardagen flera gånger innan de började dejta.

– Det har pågått sedan innan sommaren, vi har umgåtts flitigt och haft det väldigt trevligt. Det känns superbra. Vi träffades på pizzerian och någon gång sprang vi på varandra på Coop. Men första gången vi sågs var faktiskt när hon hade en tv-bänk till salu på Blocket. Men det var flera år sedan och då blev det ingenting alls, berättar Jesper Blomqvist för Aftonbladet.

Jesper Blomqvist hyllar nya flickvännen Erica

Jesper Blomqvist har bara lovord att strö över sin nya flickvän, och gillar att hon ser positivt på livet.

Annons

– Hon är väldigt snäll, glad och positiv. Det är väldigt uppskattade egenskaper. Och det är klart jag också tycker hon ser bra ut. Men det är glädjen, leendet och den positiva energin, säger han till tidningen.

Trots kärlekslyckan finns inga planer på att hetsa fram något, och paret funderar inte på att flytta ihop än – kanske också för att de bor så nära varandra från början.

– Vi skyndar långsamt, så är det. Vi får se vad som händer framöver, men vi har det bra och umgås mycket, säger fotbollslegendaren till Aftonbladet.

Erica Jensen har en dotter sedan tidigare äktenskap, och Jesper Blomqvist har åttaåriga sonen Casper tillsammans med exfrun Pauline Holst.

Läs mer:

Annons