Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jessica Andersson tvingad till operation – gesten från Charlotte Perrelli

18 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografJohan Nilsson/TT
Jessica Andersson skulle vara med och repetera inför Melodifestivalen – men tvingades ställa in i sista stund.
I stället har artisten behövt tillbringa tid på sjukhus för att operera bort en knöl.
”Jag fick ställa in det , då jag igår fick åka in till sjukhus och skära bort en knöl/böld som jag fått på min mage”, skriver hon på Instagram, och får tröstblommor av vännen Charlotte Perrelli.
Annons
Här är artisterna som tävlar i Melodifestivalen 2021Brand logo
Här är artisterna som tävlar i Melodifestivalen 2021

Jessica Andersson ska vara med och tävla i årets upplaga av Melodifestivalen – men precis när det var dags för de första repetitionerna inför tävlingen så har artisten i stället behövt sjukskriva sig.

På Instagram berättar artisten att hon fått en knöl på magen som hon behövt operera bort, något som gör att hon måste sjukskriva sig från repetionerna de kommande dagarna.

”Har inte varit inne här på ett par dagar och det beror på att jag inte varit riktigt kry (inte Corona tack och lov) .. i dag skulle jag egentligen åkt till Sthlm för att prova kläder och repa inför mello men jag fick ställa in det, då jag igår fick åka in till sjukhus och skära bort en knöl/böld som jag fått på min mage”, skriver Jessica Andersson i inlägget som publicerades på fredagen.

Charlotte Perrellis fina gest efter Jessica Anderssons ingrepp

Hon konstaterar att det är typiskt dålig tajming, då Melodifestivalen är det första jobbuppdraget hon haft på flera månader. Samtidigt lugnar hon oroliga vänner och fans med att det inte är något allvarligt – men att hon behöver vila lite.

Annons

”Detta medför dessvärre att jag just nu går som en fällkniv och har svårt att repa mitt nummer fullt ut Så typiskt... här har man inte haft nånting att göra på flera månader och så äntligen när man har nånting att sätta tänderna i och som man har längtat efter... ja då kom detta.. det är ingenting allvarligt men jag behöver läka lite efter ingreppet igår”, skriver hon.

På lördagen valde Jessica Andersson att lägga ut ett nytt inlägg där hon tackar för allt stöd hon fått, och visar en fin blombukett som vännen och artistkollegan Charlotte Perrelli skickat till henne.

”Tack också kära @laperrelli som skickade världens finaste krya på dig bukett , du är så fin! Du gjorde min dag. Jag är snart på benen igen och er omtanke hjälper till”, skriver Jessica Andersson på Instagram.

Läs mer:

Annons