Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jessica Wahlgren Normans lycka i nya äktenskapet med Magnus

24 jan, 2023 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Jessica Wahlgren Norman och Magnus Norman
Efter uppbrottet från exmaken var Jessica Wahlgren osäker på om hon någonsin skulle bli kär igen.
Men så blev det, och sedan i somras är hon gift med före detta tennisproffset Magnus Norman.
Annons
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoriaBrand logo
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoria

Det var i juni i år som Jessica Wahlgren, 48, och Magnus Norman, 46, sade ja till varandra.

Jessica Wahlgren Norman har tidigare berättat att hon nog inte skulle kunna bli kär igen. Och det var en känsla som höll i sig länge, säger hon i en intervju med Expressen.

– Nej, jag trodde nog inte att jag skulle tillåta mig själv att bli det. Under de tio år som jag var singel och dejtade, så fick jag kalla fötter så fort det blev lite seriöst. Jag körde mitt race och var nog inte en så skön partner i det läget. Sedan till slut så träffade jag en kille lite längre och blev faktiskt kär. Det tog visserligen slut, men gjorde nog att jag öppnade upp för tanken att leva med någon igen. När jag träffade Magnus sen, så gick allt snabbt, säger hon.

Annons

Så träffades Jessica Wahlgren och Magnus Norman

Paret träffades när Jessica kom till Magnus tennisakademi för att spela padel med sina kompisar.

– Vi hade lite gemensamma vänner så vi hamnade en gång vid ett lunchbord bredvid varandra och började snacka. Från det tog vi helt plötsligt in kaffe tillsammans utanför Good to great, och tyckte att det var så kul att hänga med varandra. Och sedan dess har vi hängt med varandra varje dag, har han tidigare berättat för Aftonbladet.

Bröllopet skedde i Väddö kyrka i Norrtälje kommun.
Bröllopet skedde i Väddö kyrka i Norrtälje kommun.

Och enligt Jessica Wahlgren Norman fortstod hon direkt att hon var kär och att det skulle bli de två.

– Du vet det där när man blir ett par på en gång. Det fanns inget spel, och helt plötsligt behövde jag inte kompromissa, för vi tänkte likadant. Men lätt för mig att säga nu när jag fortfarande är nykär. Du får väl ställa mig till svars igen om några år, säger hon med ett skratt till Expressen.

Annons

Insikterna från skilsmässan

Hon har tidigare haft ett äktenskap med Linus Wahlgren. De blev ett par 2001, gifte sig 2007, och skiljde sig efter fem år som gifta. Magnus Norman har tidigare haft en relation med tennisproffset Martina Hingis, och med Linda Dagh som han separerade från 2020.

Jessica Wahlgren Norman berättar att de båda tagit med sig lärdomar från sina tidigare förhållanden in i det nya äktenskapet.

– Vi har båda två relationer bakom oss, som vi har lärt oss av. Vi har blivit äldre, mognare och kan prata som saker på ett vuxet sätt. Sen går det typ inte att bråka med Magnus. Han är så snäll. Men inte mesig, utan säger vad han tycker, utan brusa upp, säger hon till tidningen.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons