Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jessica Wahlgren visar upp lyxhuset i Stockholm

27 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
FotografTT,INSTAGRAM
Jessica Wahlgren
Det var inte längesedan som Jessica Wahlgren Norman gifte sig med Magnus Norman under en lyxig bröllopsceremoni. Men det var inte bara bröllopet som utstrålade lyx – deras hem i Stockholm är minst sagt lika extravagant.
Annons
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoriaBrand logo
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoria

Det var i juni som Jessica Wahlgren Norman och Magnus Norman vigdes under en storslagen bröllopsceremoni. Vigseln hölls i Väddö kyrka i Norrtälje och bland gästerna kunde man skymta kända ansikten som Kristin Kaspersen, Charlotte Perrelli, Sofia Wistam, Lena Philipsson, Nanne Grönvall, systrarna Lina och Hanna Hedlund – samt bästa kompisen Pernilla Wahlgren. De två sistnämnda var även brudtärnor.

”Nu har vi gift bort vår älskade Jessica Wahlgren med Magnus Norman. All kärlek och lycka till er båda”, skrev Pernilla Wahlgren på Instagram.

Den storslagna bröllopsresan

Men inte ett storslaget bröllop utan en storslagen bröllopsresa. Efter makarna sagt ja till varandra så tog de sitt pick och pack ned till Italien och firade sin romantiska smekmånad.

På Jessica Wahlgrens Instagram syntes makarna susa fram i en cab med breda leenden och vinden i håret. Och väl framme i bröllopssviten, med utsikt över det italienska landskapet, låg lite champagne på kylning.

Annons

Jessica Wahlgren har också delat en bild från bröllopsdagen med några första ord sedan vigseln:

”Jag är helt hänförd. Jag vet inte var jag ska börja! Det finns en risk att min Instagram kommer handla om denna helg och bilder från den ett bra tag framöver”.

Jessica Wahlgren visar upp lyxhuset i Stockholm

Men lyxen fortsätter också hemmavid i Stockholm. På Instagram visar makeup-artisten nu upp den härliga uteplatsen med pool. För drygt ett år sedan flyttade hon och Magnus Norman in i en ny villa i Täby, norr om Stockholm. Huset i sig är värderat till 13,4 miljoner enligt Booli, något som Aftonbladet tidigare rapporterat om.

”Jag flyttar liksom bara runt från ett ställe till ett annat. I dag ska jag bara va hemma och va ledig, strunta i alla måsten, bada lite, sola lite, läsa lite, eventuellt en padel, lyssna lite poddar… ååååh vad skönt det ska bli!!” Skriver Jessica till bilden.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons