Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jessica Wahlgrens ord om nya pojkvännen Magnus Norman

18 aug, 2020 
AvMalin Ljung
FotografTT
Jessica Wahlgren och Magnus Norman
För första gången sedan skilsmässan från Linus Wahlgren bekräftar Jessica Wahlgren att hon har en ny pojkvän. Ingen mindre än det tidigare tennisproffset Magnus Norman!
Annons

Jessica Wahlgren, 45, har sedan skilsmässan från Linus Wahlgren för åtta år sedan varit tyst om sitt kärleksliv. Trots uppbrottet har de två fortsatt ha en bra relation, men allra bäst har nog relationen med före detta svägerskan Pernilla Wahlgren varit. De två umgås ofta och Jessica syns frekvent vid Pernillas sida både i sociala medier och i Wahlgrens värld.

Men är det något som inte synts vid Jessicas sida så är det en ny kärlek. Hon och Linus skildes 2012, men under de åtta åren har hon varit fåordig om sitt kärleksliv.

I början av sommaren gästade hon Bathina Philipsons podcast och erkände att hon faktiskt hade haft en man som fångat hennes hjärta, men på grund av att han var yngre och ville ha barn så gick de skilda vägar.

– Det blir svårt att få ihop hans liv och mitt liv, konstaterar Jessica i podden.

Jessicas första ord om relationen med Magnus Norman

Men nu bekräftar Jessica Wahlgren att hon har en ny pojkvän – nämligen det tidigare tennisproffset Magnus Norman, 44. De två syntes tillsammans under en kändisfest tidigare i veckan, och nu bekräftar Jessica Wahlgren att Magnus Norman är hennes nya pojkvän.

Annons

”Vi kan bekräfta att vi är tillsammans, men vi vill inte säga mer än så”, skriver hon i ett meddelande till Aftonbladet.

Magnus Norman var 2000 en av Sveriges bästa tennisspelare. Samma år var han nära att ta en Grand slam-titel i Franska öppna, men förlorade. Bara tre år senare slutade Magnus med tennis efter stora skadeproblem som satte käppar i hjulen för hans karriär.

Magnus Normans uppbrott sommaren 2020

I slutet av juli bekräftade han för Expressen att han och dåvarande sambon Linda Dagh gått skilda vägar efter en lång relation. Han sa att det var jobbigt, men att de fokuserade på att fortsätta ha en bra relation för de gemensamma barnens skull.

– Det enda jag kan säga är att jag och Linda fortfarande är vänner och att vi försöker göra allt så bra som möjligt får våra barn. Det är vårt hundraprocentiga fokus, sa Magnus Norman i samband med uppbrottet.

Jessica arbetar som make up-artist och är en av svenska kändiselitens favorit att anlita. Hon har två barn tillsammans med Linus Wahlgren.

Läs mer:

Annons