Johanna Söderberg från First Aid Kit är gravid.

First Aid Kit, syskonduon som består av Johanna Söderberg och Klara Söderberg, har gjort stor succé med sin musik världen över de senaste åren. Nu avslöjar en av stjärnorna, Johanna, att hon väntar sitt första barn. Söderberg har publicerat en bild på sig själv i bikini på Instagram från sin semester i Miami, där hon står och håller om sin gravidmage.

”Ahh, jag kan inte vara tyst längre. Det kommer en liten first aid kid i sommar”, skriver Johanna Söderberg på Instagram.

Artisten hyllas och grattas i kommentarerna av profiler som artisten Nicole Sabouné och Amie Bramme Sey.

Hyllade Marie Fredriksson och Avicii

Johanna Söderberg gjorde nyligen sitt första soloframträdande, när hon uppträdde med låten ”I could be the one” på Aviciis hyllningskonsert i Friends arena den femte december. Hon och systern Klara Söderberg gjorde även en bejublad hyllning till Marie Fredriksson när de och artisten Maja Francis gästade Musikhjälpen i Västerås i december. Det genom att tillsammans framföra låten It must have been love från 1986.

– Eftersom Marie Fredriksson har gått bort skulle vi vilja hylla henne, så vi tänkte köra It must have been love, sa First Aid Kit i sändningen.

Ställde in turné av hälsoskäl

I maj förra året meddelande First Aid Kit att de skulle ställa in hela sin sommarturné för 2019, av hälsoskäl.

”Älskade lyssnare och följare. Vi är förkrossade över att behöva ställa in våra planerade sommardatum i år. Vi var jättepeppade på att spela, men på grund av oförutsedda hälsoskäl så kan vi inte genomföra konserterna. Allt kommer bli okej och vi ser fram emot att träffa er alla snart igen”, skrev systrarna då på Instagram.

Foto: TT

Läs mer:

Hör First Aid Kits känslosamma hyllning till Marie Fredriksson här

Grammisgalan 2019: Här är kändisarna på röda mattan