john lundvik

John Lundvik, 37, har bråda dagar. Under våren har han svängt sina lurviga på dansgolvet i Let´s Dance i TV4. Nu på fredag får han kämpa om en plats i finalen med danspartnern Linn Hegdal, tillsammans med de övriga kvarvarande deltagarna som är skådespelaren Sussie Eriksson och fotbollsprofilen Anders Svensson.

Redan förra året vann sångaren svenska folkets hjärtan när han intog Melodifestivalens scen med låten Too Late for Love. Bidraget tog sig hela vägen till finalen av Eurovision Song Contest och John fick representera Sverige inför hela Europa.

John Lundvik under Melodifestivalen 2019.

John Lundvik under Melodifestivalen 2019.

Nu går John Lundvik mot nya äventyr. Han och flickvännen Jotta Martidou väntar nämligen sitt tredje barn.

Postade familjelyckan på Facebook

John och Jotta har varit ett par i drygt åtta år. De har dottern Naomi, 5, och sonen Michael, 3, tillsammans.Det var under torsdagen som Jotta Martidou kom med det glada beskedet, enligt Aftonbladet.  På Facebook la hon ut ett inlägg med texten: ”I augusti blir vi fem” med ett rött hjärta och en bild på hennes växande mage som familjemedlemmarna håller sina händer på.

Mer tid hemmavid

Som artist har John Lundvik tillbringat en hel del tid på resande fot. För Hänt har han tidigare berättat att Jotta Martidou såg fram emot att tillbringa våren på hemmaplan. I samband med pressträffen för Let’s dance berättade John också om förändringen som programmet medförde för både honom och flickvännen.

– Hon är nog jättelycklig för att nu är inte jag direkt på turné. Nu åker jag från Lidingö till Gärdet och tillbaka. Så jag är inte så långt bort ifrån hemmet, så hon är väldigt glad för det, sa han då och fortsatte:

John Lundvik och Jotta Martidou har varit tillsammans i åtta år.

John Lundvik och Jotta Martidou har varit tillsammans i åtta år.

Foto: TT

Text: Lina Arvidsson

LÄS MER:

Prinsessan Madeleines ärliga ord om tiden som gravid

Inspireras av kändisarna – 20 vackra barnnamn från 2020

5 knäppa saker som bebisar gör i mammas mage

Mer läsning

Femina