john ella travolta

Ella Bleu Travolta är ett av tre barn som John Travolta fick med framlidne hustrun Kelly Preston. Sonen Jett dog endast 17 år gammal 2009, och Kelly själv gick bort i bröstcancer vid en ålder av 57 år i juli 2020. Bandet mellan far och dotter Ella är emellertid starkt och det syns nu i den fina video som sprids av dem när de dansar loss i trädgården.

Slog igenom med dansfilmer

Den som kan sin John Travolta vet att han slog igenom på 70-talet som dansant charmör i filmerna Saturday Night Fever och Grease. Därefter har vi sett honom i filmer som Pulp Fiction, A Love Song for Bobby Long och Hairspray. Ett av hans senaste gig är den reklam för det amerikanska trädgårdsföretag i vilken han och dottern syns dansa.

Gunilla Perssons dotter Erika har vuxit upp – avslöjar framtidsplanen

I reklamfilmen som hade premiär i pausen under Superbowl 2021 syns en stjärnspäckad ensamble som på olika vis roar sig i en grönskande villaträdgård. En berättarröst förklarar att våra trädgårdar har fått ett uppsving till följd av pandemin, och att det därför är viktigt att ta hand om dem.

Dottern lär John Travolta Tiktok

John Travoltas medverkan i reklamfilmen går ut på att dottern Ella, också hon skådespelare, ska lära honom filma en dansvideo till det sociala mediet Tiktok. John står böjd över ett stativ som håller fast en mobiltelefon när dottern säger ”Pappa, det är den röda knappen” varpå han svarar ”Jag vet”. John slår på mobilens inspelningsfunktion och tar sedan plats framför kameran med dottern. Tillsammans börjar de dansa till låten Sunday Best av Surface.

Beverly Hills-skådisarnas barn har vuxit upp – så lika är de sina föräldrar

På Instagram skriver Ella: ”En eloge till pappor som fortfarande har det i sig. Det var kul att dansa i trädgården med John Travolta”

Det hjärtvärmande klippet påminner om hur många barn idag försöker få sina föräldrar att förstå sociala medier i allmänhet, och Tiktok i synnerhet. Känner du igen situationen? Se själv i videon nedan!

Källa: Billboard

@johntravolta

Thanks to my daughter @ella.travolta for being a great dance partner. Join us and #DoTheScottsSlide @scotts_lawn #lawn #ad

♬ Sunday Best - Surfaces

Foto: TT