Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Johnny Depp erkänner att han gav dottern Lily Rose droger

07 aug, 2020 
AvErika Svensson
FotografTT/Premiere Photo
Johnny Depp
Johnny Depp gav sin dotter droger.
Det erkänner nu hollywoodstjärnan i den uppmärksammade rättegång där han och exfrun Amber Heard står i centrum.
Annons

Johnny Depp, 57, och exfrun Amber Heard, 34, möttes i början av juli vid domstolen i London där Depp gjorde upp med tidningen The Sun, som han stämt för ärekränkning. Amber var på plats som vittne på tidningens sida och försvarade deras rätt att kalla Pirates of the Caribbean-stjärnan för ”hustrumisshandlare”. Hans påstådda våldsamma beteende uppges ha varit en följd av hans alkohol- och drogmissbruk, så rättegångens första dagar fokuserades på skådisens historik av just det. Skådisen berättade att han började missbruka i väldigt ung ålder.

– Min mamma brukade be mig hämta hennes ”nerv-piller” och när jag var runt 11 insåg jag att de lugnade nerverna. Så när jag hämtade dem till henne tog jag en och så började mitt missbruk, sa han enligt tidningen People.

Depps oväntade avslöjande om dottern

Johnny sa också att han försökte bli nykter under äktenskapet med Amber men att hon snarare uppmuntrade honom att dricka alkohol istället för att stötta hans nykterhet.

Annons

– Mitt missbruk gjorde mig aldrig våldsam mot någon, sa Johnny inför domaren, en bild båda hans exflickvänner Vanessa Paradis, 47, och Winona Ryder, 48, delade.

Trots att han själv hittade till drogerna tidigt erkände skådisen också under rättegången att han gav narkotika till sin dotter, Lily-Rose, 21, när hon endast var 13 år gammal!

– Det var ansvarsfullt föräldraskap. Jag ville att hon skulle vara säker med marijuana när hon kom in i tonåren, sa han.

Utspelet mot exfrun

Amber har i flera år hävdat att ”Finding Neverland”-stjärnan varit våldsam mot henne. Men Johnny menar att det var han som var våldsoffret i förhållandet och under rättegången sa han bland annat att Amber slagit honom i ansiktet under en flygresa. Han var då tvungen att gömma sig inne på toaletten för att komma undan fruns slag.

– Hon är en uträknad, narcissistisk sociopat som gifte sig med mig för att gynna sin egen karriär, sa han om exfrun till domaren.

Annons

Pank efter missbruket

Johnny och Amber träffades 2011 under inspelningarna av filmen The Rum diary. De gifte sig 2015 och skilde sig året därpå.

Depps missbruk är också en av anledningarna till att skådisen nu nästan är helt pank. Mycket av de nästan 6 miljarder kronor han har dragit in på filmer genom åren har gått till hans supande och drogmissbruk. Dessutom la han nästan 40 miljoner kronor på att skjuta upp döda journalisten Hunter S. Thompsons aska i luften med en kanon! Det har resulterat i ett storbråk med hans finansiella rådgivare.

– Han har gått från Hollywoods antihjälte till att vara bitter, full, pank och ensam, skrev tidningen Daily Mail om stjärnans förfall.

FOTO: TT

Läs mer:

Annons