1:14

Efter reklamen: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Johnny Depp har två barn tillsammans med exfrun Vanessa Paradis - dottern Lily-Rose och sonen Jack. 22-åriga Lily-Rose har på senare tid väckt allt mer uppmärksamhet i branschen och i medier – hon har följt i pappas fotspår och blivit skådespelare, men även gjort stora modelljobb samt uppmärksammats för relationen med Hollywoods gullgosse Timothée Chalamet.

Hennes lillebror Jack Depp, 19, har det istället varit desto tystare om, då han håller sig borta från rampljuset till skillnad från resten av sina familjemedlemmar. Därför är det kanske inte konstigt att det var många som reagerade när Lily-Rose Depp först delade med sig av en bild på honom på sociala medier förra året, när han fyllde 18 år.

Det de flesta reagerade på var hur lik Jack Depp var sin pappa Johnny Depp när han var i ungefär samma ålder – Johnny Depp var 21 år gammal när han fick sitt genombrott 1984.

Jack Depp har också fotats ihop med modellflickvännen Camille Jansen ute på stan.

Jack Depp med Camille Jansen.

ESON / BACKGRID UK / TT

Johnny Depps oväntade svar från sonen

Johnny Depp har inte berättat så mycket om sina barn, men i en intervju med Rolling Stone konstaterade han stolt att sonen Jack tagit efter hans musikintresse. Skådespelaren, som har spelat i Alice Coopers band Hollywood Vampires, förklarade att sonen i yngre år sagt att han startat ett band, och när Johnny frågade vad bandet skulle heta fick han ett oväntat svar.

– Ungen sa ”Clown boner”. Vi behöver inget faderskapstest. Det är min unge, sa Johnny Depp i Rolling Stone-intervjun.

5:00

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Louise

(5:00)