Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jon Henrik Fjällgren om relationen till 3 månader gamla dottern

03 feb, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Jon Henrik Fjällgren blev pappa till en dotter i slutet av oktober förra året – och i december gick han ut med att han och Maret Nystad gått skilda vägar. Nu berättar artisten om relationen till dottern.
Annons
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik FjällgrenBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

Jon Henrik Fjällgren, 33, har charmat det svenska folket fler gånger än en. Han slog igenom i Talang 2014 där han kammade hem en första plats i tävlingen. Där efter har han medverkat i Melodifestivalen hela tre gånger – och tagit sig till finalen alla gånger. 2018 dansade han sig in i folkets hjärtan och kammande hem vinsten i Let's dance.

Men trots en otrolig resa i tv-rutan har livet inte alltid varit bra. I flera intervjuer har han berättat om mobbningen som barn, som präglat honom. I höstas släppte han självbiografin Månbarn – Min berättelse, där han öppet och ärligt berättar om de svåra åren han genomlevde som barn och tonåring.

– Jag trodde länge att jag aldrig skulle uppleva min 25-årsdag. Nu är jag 33 och lever fortfarande, säger han i en intervju med Hemtrevligt.

Om uppbrottet från Maret Nystad

Under 2018 vann han inte bara Let's dance – han fann också kärleken. Under sin medverkan i programmet presenterade han för första gången sin flickvän Maret Nystad, 29. Men relationen fick i slutet av förra året ett avslut.

Annons

Bara månader innan uppbrottet fick Maret och Jon Henrik en dotter. I slutet av oktober föddes hon.

– Vi har länge valt att hålla tyst om vår separation men nu får jag så många frågor om varför jag inte visar vår dotter, att vi bestämt att vi måste berätta, säger Jon Henrik till Hemtrevligt.

Därför bor inte Jon Henrik Fjällgren under samma tak som dottern

Varför de valde att gå skilda vägar har han valt att hålla för sig själv, men konstaterar att det är tufft att inte bo med sin dotter.

– Det viktigaste är att Maret och jag, trots separationen, kan ge vår dotter trygghet och kärlek och att vi kan vara de föräldrarna vi vill vara, säger han.

LÄS MER:

Annons