Jon Henrik och exet Maret gick skilda vägar en månad innan dottern föddes
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren
Slå på ljud

Den jojkande artisten Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad fick sitt första gemensamma barn i oktober, men nu avslöjar Jon Henrik Fjällgren att förhållandet är slut.

”Detta kanske kommer som en chock för många av er. Men jag måste berätta för att finna ett lugn och att det kommer från rätt håll. Det har nämligen varit väldigt tuffa månader och svårt att riktigt veta vad jag skall skriva och säga då Maret och jag valde att separera redan månaden innan vår dotter kom till världen”, förklarar Jon Henrik på sin Instagram nu.

Det var tufft för ex-paret en längre tid innan uppbrottet

Maret och Jon Henrik fann kärleken i varandra när de stötte på varandra på ett behandlingshem för fyra år sedan, och i början av sommaren annonserade ex-paret om den glada nyheten att de väntade barn. Men Jon Henrik förklarar nu att relationen tagit sig en törn den senaste tiden – trots glädjebeskedet om graviditeten.

”Det har dock varit tufft emellan oss under en längre tid men vi har försökt att få ihop det hela utan att lyckas. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om alla känslor som finns för den uppkomna situationen men väljer att hålla det kort för stunden”, fortsätter han sitt inlägg utan att förklara närmare på problemen.

Nu vill Jon Henrik och Maret lägga fokus på dottern

I oktober kom Maret och Jon Henriks lilla barn – och det blev en liten flicka som föddes i Marets hemtrakter i Nordnorge, och än idag har vi inte fått reda på namnet på den lilla. Nu vill pappa Jon Henrik och mamma Maret se till att lägga fokus på dotterns välmående.

”Viktigast just nu att se framåt, respektera varandras olikheter, ge vår gemensamma dotter trygghet och vara en bra mor och far. Jag ber er alla som läser om respekt och förståelse för vi bara är människor och att vi befinner oss i en väldigt känslig period. Ps. Trots svår stund så har vi alla tre hälsan i behåll, tak över huvudet och mat på bordet. Inga självklarheter i dessa tider.”

LÄS MER:

Jon Henrik Fjällgren har blivit pappa – första orden om familjelyckan

Jon Henrik Fjällgren ska bli pappa – första orden om lyckan

Astrid Lindgrens oväntade krav på Tommy Körberg

Mest läst