Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kända paren som gästar Tillsammans med Strömstedts

09 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografMattias Hansson/TT.
Jenny och Niklas Strömstedt.
Niklas och Jenny Strömstedt har gjort succé med sitt TV4-program Tillsammans med Strömstedts där de hälsar på hos andra kända par.
Nu är det dags för en ny säsong – och det är en minst sagt kändistung lista över par som kommer få besök av paret Strömstedt på bästa sändningstid.
Annons
Fem svenska kändispar vi minnsBrand logo
Fem svenska kändispar vi minns

Tillsammans med Strömstedts har blivit en omtyckt succé hos TV4, där äkta paret Jenny Strömstedt – som annars är programledare i Nyhetsmorgon och har gjort Brottsjournalen med Leif GW Persson – och artisten Niklas Strömstedt hälsar på hemma hos andra kända par. I programmet lär man känna de kända paren mer på djupet, och de delar ofta med sig av sina relationsproblem och -tankar.

Tidigare har programmet gästats av profiler som Lars Lerin och hans make Junior, Camilla Läckberg och Simon Sköld samt Helena Bergström och Colin Nutley.

De är med i Tillsammans med Strömstedts i TV4 2021

Nu är det dags för en ny säsong, som har premiär i mitten av februari i TV4. Inte heller detta år är det en dålig lista av kändispar som ställer upp i programmet. Hela landets favoritpar Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Bingolotto-programledaren Lotta Engberg kommer vara med och berätta om sin ganska nyfunna kärlek. Carl Bildt och Anna Maria Corazza Bildt, Christer Björkman och Martin Kagermark och Måns och Ciara Zelmerlöw kommer också vara med och ge en inblick i sina äktenskap.

Annons

Övriga par som är med i programmet är Sara Sjöström och Johan de Jong Skierus, veteranerna Christina Schollin och Hans Wahlgren, skådespelarparet Julia Dufvenius och Christopher Wollter samt societetseliten Bathina och Anders "Aje” Philipson.

Det som är nytt för årets program är att psykologen och relationsexperten Anna Bennich är med som parterapeut i programmet.

Tillsammans med Strömstedts har premiär torsdagen den 18 februari i TV4.

Läs mer:

Annons