Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändisar som gjort slut 2021

25 nov, 2021 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Margaux Dietz och Seán Canning, Filip Lamprecht och Peg Parnevik, Jennifer Lopez och Alex Rodriguez. Ja, det är tre exempel på kändispar som valt att bryta upp 2021.
Annons
TV: 10 kändispar som har gjort slut under åretBrand logo
TV: 10 kändispar som har gjort slut under året

För vissa kändisar har 2021 inte gått i romantikens tecken. Här listar vi 20 exempel på par som valt att gå skilda vägar under året:

Svenska kändisar som gjort slut 2021

Margaux Dietz och Seán Canning

Margaux Dietz och Sean Canning

Nyligen gick Margaux Dietz ut med att hon och Seán Canning valt att gå skilda vägar. Paret träffades i slutet av förra året och förlovade sig i februari i år. När uppbrottet offentliggjordes skrev Margaux så här på Instagram:

Annons

”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla. Ber därför både media och övriga att respektera att detta är allt vi vill säga om saken”.

Hanna Hedlund och Martin Stenmark

Hanna Hedlund och Martin Stenmark

I ett gemensamt inlägg på Instagram berättade Hanna Hedlund och Martin Stenmark att de valt att separera efter 23 år tillsammans. Nyheten släpptes den 12 juni i år, och i texten de valde att publicera skrev de bland annat ”våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”.

Annons

Björn Gustafsson och Alba August

Björn Gustafsson och Alba August

I januari i år gick skådespelarparet Björn Gustafsson och Alba August ut med att de valt att gå skilda vägar. Nyheten släpptes precis innan premiären av Alla utom vi, där Alba och Björn spelade huvudrollerna.

Tareq Taylor och Kristina Taylor

I september i år blev det offentligt att Tareq och Kristina Taylor skiljer sig, efter 26 år tillsammans. Tareq bekräftade för Aftonbladet att paret skickat in ansökan om skilsmässa, men valde att inte kommentera det ytterligare.

Annons

Filip Lamprecht och Peg Parnevik

Filip Lamprecht och Peg Parnevik

Redan under Let’s dance-säsongen började de spekuleras i att Filip Lamprecht och Peg Parnevik gjort slut. Nyheten bekräftades i mitten av juni då Peg beskrevs som Filips ex i en intervju med P3.

Angelica Blick och André Bånghäll

Angelica Blick och André Bånghäll

I slutet av april gick influencern Angelica Blick och André Bånghäll ut med att de gjort slut. Det var i ett inlägg på Instagram story som Angelica berättade att paret haft det tufft under en längre tid och att de till slut kände att de inte kunde fortsätta tillsammans.

Annons

”Vi båda älskar varandra djupt och respekterar varandra fortfarande och det här är inget som någon av oss ville. Men det här är sanningen”, skrev hon bland annat.

Miriam Bryant och David Nilsson

Miriam Bryant och David Nilsson

För ungefär ett år sedan gick Miriam Bryant ut med att hon hittat kärleken i David Nilsson. Sedan dess har artisten dock varit förtegen om sitt kärleksliv, fram till nu. När Miriam gästade radioprogrammet Gry Forssell med Vänner i början av november berättade hon nämligen att hon åter är singel.

Annons

Hollywoodkändisar som gjort slut 2021

Camila Cabello och Shawn Mendes

Camila Cabello och Shawn Mendes

Efter två år tillsammans bekräftade Camila Cabello och Shawn Mendes nyligen att de valt att gå skilda vägar. Det var på Instagram som artisterna valde att publicera nyheten, och i uttalandet skrev de bland annat så här: “Vi har bestämt oss för att avsluta vårt romantiska förhållande men vår kärlek för varandra som människor är starkare än någonsin”.

Elon Musk och Grimes

Elon Musk och Grimes

Artisten Claire Elise ”Grimes” Boucher och Tesla-grundaren Elon Musk blev ett par 2018, och i maj 2020 kom deras son X Æ A-12 till världen. I oktober i år gick de dock ut med nyheten att de valt att gå skilda vägar.

Annons

Zayn Malik och Gigi Hadid

Zayn Malik och Gigi Hadid

I slutet av oktober i år kom uppgifter att den före detta One Direction-sångaren och modellen Gigi Hadid gjort slut. Paret har själva inte bekräftat nyheten, men enligt källor ska de ha levt ifrån varandra under flera månader.

Ed Westwick och Tamara Francesconi

Ed Westwick och Tamara Francesconi

Efter nästan två år tillsammans bekräftade källor till amerikanska Us Weekly i september i år att Gossip Girl-stjärnan Ed Westwick och modellen Tamara Francesconi valt att gå skilda vägar.

Annons

Pete Davidson och Phoebe Dynevor

Pete Davidson och Phoebe Dynevor

I mitten av augusti i år kom beskedet att Saturday Night Live-stjärnan Pete Davidson och Bridgerton-skådisen Phoebe Dynevor gjort slut. Enligt källor ska det ha varit distansen som gjorde att relationen inte höll.

Kate Bosworth och Michael Polish

Kate Bosworth och Michael Polish

I augusti i år gick skådespelaren Kate Bosworth och regissören Michael Polish ut med att de bestämt sig för att bryta upp. Paret träffades i början av 2010-talet och gifte sig 2013.

Annons

Khloe Kardashian och Tristan Thompson

Khloe Kardashian och Tristan Thompson

I juni bekräftade amerikanska medier att Khloe Kardashian och Tristan Thompson valt att gå skilda vägar – igen. Paret återförenades nämligen efter flera otrohetsskandaler hösten 2020. Enligt uppgifter var uppbrottet ömsesidigt och helt utan drama.

Katie Holmes och Emilio Vitolo

Katie Holmes och Emilio Vitolo

Under hösten 2020 började skådespelaren Katie Holmes och kocken Emilio Vitolo att deljta, men efter mindre än ett år tillsammans kom beskedet att paret valt att gå skilda vägar. Något som bekräftades av Katies presstalesperson.

Annons

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez

En månad efter att det börjat spekuleras i om Jennifer Lopez och Alex Rodriguez brutit upp bekräftades nyheten. Artisten och den före detta basebollspelaren gjorde ett gemensamt uttalande i Today där de bland annat sa att de ”passar bättre som vänner”.

Ben Affleck och Ana de Armas

Ben Affleck och Ana de Armas

Den 18 januari bekräftade en källa för Us Weekly att Ben Affleck och Ana de Armas, som först sågs tillsammans i mars 2020, valt att gå skilda vägar. En av anledningar ska ha varit att paret såg på saker och ting på olika sätt.

Annons

Kim Kardashian och Kanye West

Kim Kardashian och Kanye West

Kim Kardashian och Kanye West blev ett par 2012 och gifte sig två år senare. I februari i år kom dock beskedet att paret separerat. Tillsammans har de fyra barn: North, Saint, Chicago och Psalm.

Rebel Wilson och Jacob Busch

Rebel Wilson och Jacob Busch

"Lots on my mind...aghhhhhh...#single-girl-heading-to-Super-Bowl!". Ja, så skrev Pitch Perfect-stjärnan Rebel Wilson på Instagram i februari i år, och syftade på uppbrottet mellan henne och Jacob Busch.

Foto: TT

Se också: 7 kändispar du glömt har barn tillsammansBrand logo
Se också: 7 kändispar du glömt har barn tillsammans
Annons