Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändisar som förlovat sig eller gift sig på nyårsafton

29 dec, 2020 
AvStina Dahlgren
Helen Mirren och Taylor Hackford
December är inte bara julens månad, det är även en månad då vi gärna sprider lite extra kärlek. Nyår är nämligen en av de vanligaste dagarna att fria på. Här har vi samlat ett gäng kändisar som förlovat sig eller gift sig på självaste nyårsafton.
Annons
(FEMINA) Kändisarna som som förlovat sig eller gift sig på nyårsaftonBrand logo
(FEMINA) Kändisarna som som förlovat sig eller gift sig på nyårsafton

Du som tror att den 14 februari, alla hjärtans dag, är kärlekens största dag har fel. En undersökning av Bridebook visar att den absolut vanligaste dagen att fria på är juldagen, tätt följt av julafton och nyår.

December är alltså inte bara julens månad utan även kärlekens – kan det bli så mycket bättre? Vi har listat några av de kändisparen som har förlovat eller gift sig på självaste nyårsafton.

Kändisar som förlovat sig på nyårsafton

Elsa Billgren och Pontus de Wolfe

På nyårsafton 2009 festade Elsa Billgren med pojkvännen Pontus de Wolfe och ett gäng vänner. På en efterfest i Hornstull strand friade Pontus till Elsa. Hon har själv skrivit om ögonblicket på sin blogg:

Annons

”Där, mitt på dansgolvet sent på natten, eller tidigt 1 jan 2010, gick Pontus ner på knä och friade till mig. Mest romantiska jag någonsin varit med om! Jag som var nykär och helt upp över öronen sa ja på studs och har inte ångrat mig än iaf.”

Eric Saade och Nicole Falciani

Efter fyra år tillsammans friade Eric Saade till Nicole Falciani på självaste nyårsafton 2018. Han gick ned på knä på en strand i Dubai och paret planerade att gifta sig i år. Bröllopet ställdes dock in och paret gick skilda vägar.

Kändisar som gift sig på nyårsafton

Will Smith och Jada Pinkett Smith

Trots att paret har varit gifta sedan nyår 1997 så var bröllopet tydligen ingen höjdare. I Jada Pinkett Smiths egen talkshow Red Table Talk berättade hon nyligen att paret kände press utifrån på att gifta sig. Som tur är slutade det hela lyckligt och paret är fortfarande gifta med varandra.

Annons

Kate Hudson och Chris Robinson

Skådespelerskan Kate Hudson och sångaren Chris Robinson firade in det nya millenniet genom att gifta sig på nyårsafton 2000. Det hela slutade tyvärr i skilsmässa några år senare, men det var romantiskt så länge det varade.

Helen Mirren och Taylor Hackford

Oscarsvinnaren Helen Mirren gifte sig med regissören Taylor Hackford på nyårsafton 1997. De hade då varit ett par i exakt tio år och är gifta än i dag.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons