Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändiskvinnorna som blivit mamma efter 50 år

06 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Brigitte Nielsen och Titiyo.
Barn förändrar livet för en – oavsett vilken ålder man är när de föds. Här är kändisarna som har blivit mammor efter att ha fyllt 50 år!
Annons
6 kända kvinnor som fick Barn efter 50Brand logo
6 kända kvinnor som fick Barn efter 50

Titiyo Jah

Artisten Titiyo Jah var 25 år när hon fick dottern Femi – och 50 år när hon födde sin andra dotter Bibi. För att bli gravid vid 50 och få barn med sambon Viktor, så tog hon hjälp av vetenskapen.

– Jag tror att det är viktigt för dem att veta att det här inte bara ”hände hemma på kammaren” om man säger så. Vi har tagit ganska mycket hjälp för att bli gravida, som IVF. För mig är det viktigt att folk förstår att min graviditet inte bara är en ”slumpgrej”, utan att den procentuella chansen för att bli gravid i min ålder är liten.

Annons

Brigitte Nielsen

Den danska modellen och skådespelaren Brigitte Nielsen var 55 år när hon fick sitt senaste barn. Efter att ha varit gift med Sylvester Stallone två år på 80-talet är Brigitte gift med producenten Mattia Dessi sedan 2006, och har sammanlagt fem barn. I juni 2018 födde hon parets yngsta dotter.

”Vi är överlyckliga att välkomna vår vackra dotter till våra liv. Det har varit en lång väg, och så värt det. Vi har aldrig varit kärare”, skrev paret på Instagram efter dotterns födsel.

Annons
Brigitte Nielsen.
Brigitte Nielsen födde sin dotter vid 55 års ålder.

Janet Jackson

49 år gammal ställer Janet Jackson in sin världsturné för att hon har blivit gravid för första gången. Artisten och, vad som nu är hennes exmake, Wissam Al Mana får sonen Eissa, som föds glad och hälsosam efter Janets 50-årsdag.

Janet Jackson.
Janet Jackson med sonen Eissa.
Annons

Diane Keaton

Diane Keaton valde att bli mamma sent i livet. Efter att inte ha fått några biologiska barn så adopterade skådespelaren två barn när hon var i 50-årsåldern. I dag är dottern Dexter och sonen Duke 26 respektive 21 år gamla.

Diane Keaton.
Diane Keaton adopterade två barn på egen hand.

Madonna

Madonna, i dag 62, har fått barn i många olika omgångar under sitt liv. Madonna födde först dottern Lourdes Leon 38 år gammal, och fick några år senare sonen Rocco tillsammans med regissören Guy Ritchie. Hon har på senare år också adopterat flera barn. Först två barn från Malawi, och när artisten var 58 år adopterade hon döttrarna Esterre och Stella från samma land.

Annons
Madonna.
Madonna har sex barn.

Katey Sagal

Våra värsta år-skådespelaren gifte sig med sin andra maken Kurt Sutter 2004, och trodde att han skulle vara nöjd med att vara bonuspappa till Kateys barn Sarah och Jackson, vilket hon skrev om i sin biografi. Men paret ville ändå ha ett eget barn tillsammans och försökte ta hjälp av IVF. Till slut blev det så att dottern Esme föddes med hjälp av en surrogatmamma, när Katey var 52 år gammal.

Annons