Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Kändisarna som har hittat kärleken senare i livet

22 okt, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kärlek kan komma till en i alla skeden i livet, oavsett om du är ung eller gammal.
Här är stjärnorna som visar att man inte behöver ge upp hoppet om kärleken bara för att man passerat en viss ålder!
Annons
Oväntade kändisar som var tillsammans för 30 år sedanBrand logo
Oväntade kändisar som var tillsammans för 30 år sedan

Madonna

Artisten Madonna har varit gift två gånger i sitt liv. Mellan 1985 och 1989 var hon gift med skådespelaren Sean Penn, och från 2000 till 2008 var hon gift med regissören Guy Ritchie. Efter skilsmässorna har hon haft perioder då hon varit singel, men de senaste tre åren har den numera 60-åriga artisten varit kär och lycklig med den yngre dansaren, Ahlamalik Williams, som är 27 år gammal.

Jennifer Lopez och Ben Affleck

Gammal kärlek rostar aldrig – i alla fall inte om vi frågar Jennifer Lopez och Ben Affleck. Paret var förlovade i början av 2000-talet, men efter en otrohetsskandal gjorde de slut. De två gifte sig och skaffade barn på varsitt håll med andra personer, men efter skilsmässor och uppbrott från sina respektive har de nu hittat tillbaka till varandra. Jennifer Lopez är 52 år gammal och Ben Affleck 49 år.

Annons

Chris Pratt

Chris Pratt, 42, var länge gift med skådespelaren Anna Faris, 44, men efter att paret skilde sig 2018 hittade han kärleken på nytt – i Arnold Schwarzeneggers dotter Katherine. Han var 40 år när paret gifte sig.

Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld var länge den eviga ungkarlen, både i sin serie och i verkligheten. Till slut hittade han sin hustru i Jessica Sklar. Paret träffades 1999, när Jerry var 45 år gammal.

Annons

Warren Beatty

Skådespelaren Warren Beatty blev tillsammans med skådespelarkollegan Annette Bening 1992. Han var då 55 år gammal, medan Annette var 34 år.

Annons

Paul McCartney

Tidigare The Beatles-medlemmen Paul McCartney var gift med sin fru Linda i 29 år, fram tills att hon gick bort 1998.Efter ett uppmärksammat äktenskap och skilsmässa från frun Heather Mills hittade Paul kärleken på nytt med sin nuvarande fru Nancy Shevell. Paret träffades 2007, när McCartney var 65 å, och gifte sig 2011.

Annons