Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Kändisarna vi glömt var tillsammans – som har barn ihop

30 sep, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTt.
Niklas Strömstedt och Efva Attling, Sanna Lundell och Wille Craaford.
Här är de svenska stjärnorna som vi har glömt bort att de varit tillsammans – som skaffade barn ihop!
Annons
Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamlaBrand logo
Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla

Hannah Graaf och Andreas Carlsson

Hannah Graaf blev gravid när hon var 21 år.

Hannah Graaf var bara 21 år gammal när hon 2000 dejtade låtskrivaren Andreas Carlsson och blev gravid. Deras romans blev kortvarig, men de fick sonen William tillsammans, som har vuxit upp med att pendla mellan mamma i Sverige och pappa i Los Angeles.

Annons

– Jag kände mig så otroligt otillräcklig för att bli pappa, det var någonting som jag lite ramlade in i. Det var absolut inte planerat. Jag fick finna mig i den nya situationen. Vem är jag som pappa till ett barn med en kvinna som jag inte har en relation med? Det var lite mycket att tugga i sig, har Andreas Carlsson, som många känner igen från Idol-juryn, sagt i podcasten Livshjulet.

Andreas Carlsson med sonen William:

Sanna Lundell och Wille Crafoord

Sanna Lundell och Wille Crafoord 2002.

Sanna Lundell och Wille Crafoord har båda fått barn med andra kändisar, men också med varandra. Efter att Willes äktenskap med radioprofilen Josefin Crafoord tog slut, blev han tillsammans med Sanna Lundell och de två fick dottern Olga Crafoord tillsammans. Olga har många halvsyskon – tre på pappas sida, och tre småbröder som Sanna Lundell fått med skådespelaren Mikael Persbrandt.

Annons

Sanna Lundell har berättat hur det blev en krock när hon var ihop med Wille, för att de hade olika uppfattningar om vad som var bråk.

– Jag har aldrig bråkat med min pappa, någonsin. När jag blev ihop med Wille, och han älskar ju att agitera, diskutera, debattera och tycka olika, blev det väldigt provocerande för mig i början. Att ens hamna i en situation där han tyckte annorlunda än jag. Jag tyckte det var så jävla jobbigt och att vi skulle gå i familjeterapi för att vi bråkade så mycket, och han tyckte att vi hade det precis som det skulle vara att leva i en familj, har hon sagt i podcasten Värvet.

Olga Crafoord med sin bonuspappa Mikael Persbrandt 2016.

Niklas Strömstedt och Efva Attling

Niklas Strömstedt & Efva AttlingFoto: Jajja Deboussard / Dagens Bild /IBL Bildbyrå

I dag är Niklas Strömstedt så förknippad med sin fru Jenny Strömstedt, att det är lätt att glömma att han varit gift och fått barn med flera andra kändiskvinnor. 1985 gifte sig Niklas med modellen Efva Attling, och paret fick två söner tillsammans – Adam och Simon. Niklas och Efva var gifta i tio år innan relation tog slut och Efva hittade kärleken i sin Eva Dahlgren. Strömstedt blev tillsammans med Agneta Sjödin, som han fick dottern Maja med, innan han hittade rätt hos Jenny.

Annons
Niklas och sonen Simon Strömstedt.
Adam Strömstedt med sin pappa 2014-

Sofia Wistam och Thomas ”Orup” Eriksson

Thomas och Sofia 1988.

Sofia Wistam har varit gift med sin Magnus Wistam sedan 2003, men mellan 1989 och 1996 var hon gift med sångaren Orup, som egentligen heter Thomas Eriksson. Paret fick sonen Kid tillsammans, som nu är med i bandet Tjuvjakt.

Annons

När Kid var liten var det svårt för honom att ha separerade föräldrar, har Sofia Wistam berättat i sin podcast Wahlgren & Wistam.

– När vi separerade var det rätt tufft. När man är mamma och ens barn är väldigt pappig. Han var ledsen när vi skulle vara hos mig och det var så klart hjärtskärande. Att man skulle ha det så där jämt varannan vecka och så där, säger Sofia Wistam i podcasten.

Kid Eriksson, till höger, med David Engelbert.

Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding

Kjell och Yvonne 1992.

Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding var ett av Sveriges snyggaste par på 80-talet. De gifte sig 1988 och höll ihop till 2000 innan de gick skilda vägar. Paret fick två barn tillsammans, döttrarna Nathalie och Sandra.

Annons
Kjell Bergqvist med sina döttrar och hustrun Karin.

Malin Berghagen och Tommy Nilsson

Malin Berghagen och Tommy Nilsson höll ihop i många år.

Malin Berghagen och artisten Tommy Nilsson var tillsammans i hela 15 år, de blev tillsammans 1993 och gick skilda vägar 2007. De fick två barn tillsammans – Linn och Isak. Barnen har många halvsyskon, Malin har två barn från en annan relation också, och Tommy, som blev pappa första gången när han bara var 19 år, har fyra barn från andra relationer.

Annons
Malin Berghagen med sonen Christopher Taylor, och dottern Linn Nilsson.

Så ser Isak Nilsson ut:

Annons