Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minns!

29 maj, 2021 
Våra svenska favoritkändisar har minst sagt bjudit på glamourösa och överdådiga bröllop genom åren – och visst är det roligt att kolla tillbaka på?
Här är några av våra favoritbilder från svenska stjärnornas bröllop!
Annons
TV: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minnsBrand logo
TV: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minns

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso – 1993

Pernilla Wahlgren och exmaken Emilio Ingrosso gifte sig 1993 i kyrkan i Laholm, och det var en ståtlig tillställning. Pernilla hade på sig en riktig bakelse till bröllopsklänning, medan Emilio hade frack.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen – 2015

Charlotte Perrellis bröllop med maken Anders Jensen var minst sagt en påkostad affär! Paret gifte sig inför sina vänner och familjer på slottet Chateau d'Esclimont utanför Paris, och Perrellis klänning var designad av stjärndesignern Elie Saab.

Annons

Carola Häggkvist och Runar Sögaard – 1990

När Carola Häggkvist och Runar Sögaard gifte sig 1990 vankades det ett svulstig bröllop i en maffig kyrkomiljö. Carola hade en stor bröllopsklänning och tiara, medan Runar matchade sitt blonda hår med en vit frack och gulddetaljer.

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén – 2003

Kristin Kaspersens och Hans Fahléns bröllop var till skillnad från tidigare nämnda bröllopsfester en mer avskalad variant. De två gifte sig i Åre, med bara nära och kära på plats.

Annons

Lena Philipsson och Måns Herngren – 1993

Lena Philipsson och Måns Herngren gifte sig 1993 och hann få två barn innan de gick skilda vägar 2001. Precis som de andra kändisbröllopen i början av 90-talet så sparades det inte in på tyget när Lena Philipsson stod brud! Artisten valde en mer gammalmodig modell med blommor och utsvängda armar.

Lena Philipsson och Mns Herngren, brllop 1993(c) Karin Trnblom / IBL

Lena Endre och Richard Hobert – 2000

Lena Endre och RIchard Hobert, brllop 2000-06-03(c) Charles Hammarsten / IBL

Lena Endre och regissören Richard Hobert gifte sig 2000 i Södra Mellby kyrka. Paret valde smoking och en mer avskalad bröllopsklänning dagen till ära, och sa ja till varandra inför kändisar som Mikael Persbrandt.

Annons

Dominika Peczynski och Anders Borg – 2018

I november 2018 lös Dominika Peczynski och Anders Borg upp i höstrusket när de gifte sig på ett lyxigt bröllop i centrala Stockholm. Paret blev man och hustru i judiska församlingen, och firade sedan på anrika Grand hotel.

Emma och Hans Wiklund – 2003

Supermodellen Emma Sjöberg och journalisten Hans Wiklund blev tillsammans 2000, och gifte sig 2003 – mitt i vintern. Därför har Emma en sjal över sin eleganta bröllopsklänning.

Annons
Se också: Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandeminBrand logo
Se också: Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandemin
Annons