TV: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minns
0:51

Efter reklamen: TV: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minns

(0:51)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso – 1993

Pernilla Wahlgren och exmaken Emilio Ingrosso gifte sig 1993 i kyrkan i Laholm, och det var en ståtlig tillställning. Pernilla hade på sig en riktig bakelse till bröllopsklänning, medan Emilio hade frack.

Urban Andersson/Aftonbladet/TT

Charlotte Perrelli och Anders Jensen – 2015

Charlotte Perrellis bröllop med maken Anders Jensen var minst sagt en påkostad affär! Paret gifte sig inför sina vänner och familjer på slottet Chateau d'Esclimont utanför Paris, och Perrellis klänning var designad av stjärndesignern Elie Saab.

Karin Törnblom/TT

Carola Häggkvist och Runar Sögaard – 1990

När Carola Häggkvist och Runar Sögaard gifte sig 1990 vankades det ett svulstig bröllop i en maffig kyrkomiljö. Carola hade en stor bröllopsklänning och tiara, medan Runar matchade sitt blonda hår med en vit frack och gulddetaljer.

Stefan Nilsson / Sydsvenskan / IBL Bildbyr

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén – 2003

Kristin Kaspersens och Hans Fahléns bröllop var till skillnad från tidigare nämnda bröllopsfester en mer avskalad variant. De två gifte sig i Åre, med bara nära och kära på plats.

Gunno Rask / TT

Lena Philipsson och Måns Herngren – 1993

Lena Philipsson och Måns Herngren gifte sig 1993 och hann få två barn innan de gick skilda vägar 2001. Precis som de andra kändisbröllopen i början av 90-talet så sparades det inte in på tyget när Lena Philipsson stod brud! Artisten valde en mer gammalmodig modell med blommor och utsvängda armar.

Lena Philipsson och Mns Herngren, brllop 1993(c) Karin Trnblom / IBL

Karin Trnblom/TT

Lena Endre och Richard Hobert – 2000

Lena Endre och RIchard Hobert, brllop 2000-06-03(c) Charles Hammarsten / IBL

Charles Hammarsten/TT

Lena Endre och regissören Richard Hobert gifte sig 2000 i Södra Mellby kyrka. Paret valde smoking och en mer avskalad bröllopsklänning dagen till ära, och sa ja till varandra inför kändisar som Mikael Persbrandt.

Dominika Peczynski och Anders Borg – 2018

I november 2018 lös Dominika Peczynski och Anders Borg upp i höstrusket när de gifte sig på ett lyxigt bröllop i centrala Stockholm. Paret blev man och hustru i judiska församlingen, och firade sedan på anrika Grand hotel.

Olle Sporrong/EXP/TT

Emma och Hans Wiklund – 2003

Supermodellen Emma Sjöberg och journalisten Hans Wiklund blev tillsammans 2000, och gifte sig 2003 – mitt i vintern. Därför har Emma en sjal över sin eleganta bröllopsklänning.

Charles Hammarsten/TT
Se också: Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandemin
1:18

Efter reklamen: Se också: Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandemin

(1:18)