Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Kändisarnas otippade frisyrer vi hade glömt

07 mar, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Frisyren är en så viktig del av ens utseende, att kändisarna ofta håller sig till en signaturfrisyr som de trivs med.
Men gräver man i arkiven kan man upptäcka några riktigt oväntade frisyrval hos våra mest folkkära stjärnor.
Spana in de hårresande bilderna här!
Annons
10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)Brand logo
10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)

Peter Jihde

När Peter Jihde blev en välkänd reporter hade han länge en ljus mohawk, möjligen inspirerad av David Beckham. Men kollar man ännu längre bak än så, till 1999, så hittar man en Jihde som inte riktigt hittat sin frisyrstil ännu, och i stället har en kort liten lugg.

Lena Philipsson

Lena PH slog igen på 80-talet, och var en av årtiondets stora ikoner. Artisten drog verkligen 80-talslooken till sin spets med sina galna outfits och stora frisyrer. Men den här håruppsättningen från 1988 tar nog ändå priset.

Annons

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg delar gärna med sig av bilder från uppväxten på 80-talet, då hon sportade riktigt trendiga frisyrer, som man i dag kanske höjer ögonbrynen åt.

Carola

Carola Häggkvist förknippar de allra flesta med en lång mörk hårman, men faktum är att hon 1993-1994 hade en riktigt kort frisyr – något hon passade bra i!

Annons

Renée Nyberg

Renée Nyberg har varit konsekvent med sina frisyrer för det mesta genom åren, och oftast haft långt mörkt hår. 1996 var det dock inne med kortare frisyrer, och då testade hon på även det.

David Hellenius

Den då 27-åriga David Hellenius hade inte riktigt hittat stilen 2001, och hoppade därför på trenden med blonda slingor, något som pojkbanden gjorde blev stort. Han passar nog bättre i frisyrerna han haft sedan dess.

Annons

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen brukar hålla håret fönat, rakt och välvårdat. Men inte ens hon slapp undan trenden med lockade permanenter på slutet av 80-talet – och passade faktiskt fint i det också.

Babben Larsson

De allra flesta har nog bara sett Babben Larsson i hennes karaktäristiskt korta frisyr. Men faktum är att när komikern slog igenom i början av 90-talet, så var hon fortfarande långhårig. Det är som att det är en annan människa nästan!

Annons