Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändisbarnen som har tagit studenten 2022

13 jun, 2022 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
Deras föräldrar är kända för hela svenska folket – men på studenten är det barnen som står i fokus.
Här är kändisarnas barn som tagit steget in i vuxenvärlden och tagit sin studentexamen i år!
Annons
VIDEO: Kändisbarnen som tar studenten 2022Brand logo
VIDEO: Kändisbarnen som tar studenten 2022

Liam Pitts

Laila Bagges äldsta son Liam Pitts har tagit studenten – trots att han samtidigt elitsatsar inom den krävande sporten MMA. På Instagram hyllar radioprofilen sin son för att han orkat med skolan mitt i allt.

”Jag vill tacka dig Liam för att du orkade hålla ut och både plugga och göra din elitsatsning inom MMA samtidigt. Jag är tacksam för att du inte hoppade av skolan vilket du var nära att göra flera gånger, utan respekterade min och Korosh önskan om att du skulle hålla ut och kriga vilket du gjorde. Jag är så stolt över dig och att du faktiskt orkade med skolan och få bra betyg samtidigt som du tränar så hårt varje dag”, skriver Laila Bagge på Instagram.

Annons

Tyra Lodalen

Författaren och journalisten Mian Lodalen hade en pangvecka, där hon offentliggjordes som en av årets sommarpratare i P1 – dagen efter att dottern Tyra tog sin efterlängtade student.

”Tyra! Fy fan va du e bra. Att kämpa sig igenom studierna mitt i en pandemi. Du gjorde det med den äran. Så stolt över dig. Grattis älskling”, skriver Mian stolt till dottern.

Vanna Östergren

Jenny Strömstedts yngsta dotter Vanna har också tagit studenten 2022, och firades ordentligt av sin familj. Mamma Jenny kunde inte hålla tårarna tillbaka över sin dotters bedrift.

Annons

”Jag började grina redan på väg till skolgården. Nu har lilla V tagit studenten och Niklas påpekade att sex av sex är baxade genom systemet. Fast de har gjort jobbet helt själva. Sen firade vi ungen som är så stor nu med bonus- plast- gud- extra- och alldeles vanliga föräldrar. Sjukt stolt. Sjukt blödig”, skriver Jenny Strömstedt på Instagram.

Mio Graaf

Hannah Graafs näst äldsta barn, sonen Mio, har tagit sin studentexamen. Hannah fick Mio med exet Daniel Boudal som hon var gift med mellan 2003 och 2006.

Annons

”Välkommen in i vuxenlivet. På riktigt! Älskar dig”, skriver Hannah Graaf om sonen.

Fanny Melin

Kändispolisen Martin Melins äldsta barn, dottern Fanny, har tagit studenten. Hon hyllas av både sin pappa, men också av forna bonusmamman Camilla Läckberg och hennes make, Simon Sköld.

Grattis till studenten!!! Njut hela dagen, kvällen, dygnet! Det är ditt dygn! Ha kul! Fira! Världens bästa”, skriver Martin Melin på Instagram.

SE OCKSÅ: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
SE OCKSÅ: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
Annons