Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kanye West uppges dejta Irina Shayk – så reagerar Kim Kardashian

10 jun, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Tidigare superparet Kim Kardashian och Kanye West.
Ett knappt halvår efter skilsmässan mellan Kim Kardashian och Kanye West kommer uppgifter om att artisten dejtar supermodellen och Bradley Coopers ex Irina Shayk.
Nu skvallrar källor också om hur Kim reagerar på uppgifterna.
Annons
5 kändispar som har separerat i årBrand logo
5 kändispar som har separerat i år

I februari i år kom rapporter från bland andra TMZ att Kim Kardashian lämnat in ansökan om skilsmässa från sin make sedan närmare sju år, Kanye West.

Sedan nyheten om det kom har det varit tyst från det tidigare paret, men i ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians lyfter Kim på locket. Hon säger att Kanye West är en fantastisk pappa, men att hon inte kan flytta med honom när han hela tiden bosätter sig i nya delstater.

– Jag tycker han förtjänar någon som stöttar honom i allt han gör, följer med honom överallt och flyttar till Wyoming. Jag kan inte göra det. Han borde ha en fru som stöttar hans val och som reser med honom och gör allt det här, säger hon i programmet och tillägger:

– Jag kan inte. Jag känner mig så misslyckad. Det är mitt tredje äktenskap. Ja, jag känner mig som en förlorare, men jag inte ens tänka på det. Jag vill vara lycklig.

Supermodellen och skådespelaren Irina Shayk pekas ut som Kanye Wests nya flört.
Supermodellen och skådespelaren Irina Shayk pekas ut som Kanye Wests nya flört.

Kanye Wests nya romans efter skilsmässan

Någon som verkar vara lycklig är Kanye West. Enligt flera internationella medier har han nämligen en ny romans med supermodellen Irina Shayk.

Annons

– De har känt varandra proffesionellt i flera år. Han började uppvakta henne för några veckor sedan. Kanye är duktig på att övertala, säger en källa till People och tillägger att de hängde med varandra i New York innan de åkte iväg för att fira hans födelsedag i Frankrike.

Därifrån kommer nu bilder som Daily Mail publicerat, och där ser man hur turturduvorna umgås på lyxhotellet Villa La Coste i södra Frankrike.

Irina Shayk har tidigare haft ihop det med fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo. De började dejta 2009 och gjorde slut 2015. Därefter började hon träffa skådespelaren Bradley Cooper, och 2017 kom deras dotter, Lea De Seine Shayk Cooper, till världen. Två år efter det gjorde de slut.

Kim Kardashian känslor om Kanyes nya dejt

Men hur reagerar Kim Kardashian på det hela då? Jo, hon verkar ta det med ro.

– Kim har hört ryktena om Kanye och Irina Shayk och hon besväras inte alls. Så länge det inte påverkar hennes barn bryr hon sig inte om Kanye dejtar, säger en uppgiftslämnare till E! news.

Det säger också en annan källa till sajten.

– Irina och Kim känner inte varandra, så det är en icke-grej för Kim. Hon bryr sig inte om Kanye dejtar.

Annons