Petter Kjellén och Karl Fredrik Gustafsson

TT

Efter att ha varit tillsammans i sju år bestämde sig Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kejllén för att förlova sig i april förra året. De träffades via en dejtingapp, och det slog gnistor direkt.

VIDEO: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minns
0:51

Efter reklamen: VIDEO: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minns

(0:51)

Slå på ljud

Men vem var det som tog första steget?

– Båda två. Petter brukar ibland säga att det blev en fortsättning för att det var nära till hands. Jag brukar ibland säga att det var härligt med någon som kunde omgivningarna i Malmö eftersom jag var rätt nyinflyttad. Haha! Men det var absolut kärlek vid första ögonkastet, Petter var en väldigt charmerande kille, han Karl Fredrik Gustafsson sagt till Aftonbladet tidigare.

Anders Lundin tillbaka i Robinson – efter 20 år

Stora förlovningslyckan

Paret driver gården Eklaholm i Skåne och i det mycket omtyckta programmet Karl Fredrik på Österlen får tittarna följa med i arbetet där.

”I dag smakar bubblorna extra bra, solen värmer extra gott och livet leker! Jag och Petter har haft en underbar och lyxig picknick på vackra Fårö! Ha en fortsatt fin kväll till er alla”, skrev Karl Fredrik Gustafsson på Instagram efter förlovning och delade en bild där deras ringar syntes.

Väntar med bröllopet

Deras dröm är att gifta sig i Italien, men när det kan bli av är ännu inte bestämt.

– Vi satsar fortfarande på Italien, men i år fyllde Petter 40, och vi har haft en stor fest för 110 personer, och kommer att ha lite andra tillställningar under året. Nästa år fyller faktiskt Eklaholm 100 år. Gården har anor från 1600-talet, men boningshuset fyller 100. Så vi tänker att det är härligt att vara förlovade några år, och att det nog inte blir bröllop förrän 2024, säger Karl Fredrik Gustafsson till Expressen.

Mikael Sandströms relation till Lotta Engbergs döttrar

Han säger också att de insåg att det skulle bli för stressigt att planera ett bröllop när så mycket annat händer.

SE OCKSÅ: Karl Fredrik på Österlen är tillbaka – se trailern här
0:59

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Karl Fredrik på Österlen är tillbaka – se trailern här

(0:59)

Slå på ljud

– Jag tror att jag kom fram till det före Petter, och så råkade han höra det på en middag. Jag hade lite missat att berätta det. Ha, ha! Men nu vet han, och tycker det är en bra plan. Vi älskar inte varandra mindre för att vi väntar med bröllopet, och vi har så mycket roligt som kommer hända innan dess, säger han till tidningen.

Mest läst