Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Karl Fredrik Gustafssons och Petter Kjelléns beslut – firar inte jul ihop

22 dec, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Petter Kjellén och Karl Fredrik Gustafsson
Den här julen kommer Karl Fredrik Gustafsson och fästmannen Petter Kjellén att fira på olika håll.
Nu berättar TV4-profilen varför det blir så.
Annons

Förra året förlovade sig Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén, efter att ha varit tillsammans i ungefär sex år.

Nyhetshändelser som präglat världen 2022Brand logo
Nyhetshändelser som präglat världen 2022

Det var på Instagram som de meddelande den glada nyheten.

”I dag smakar bubblorna extra bra, solen värmer extra gott och livet leker! Jag och Petter har haft en underbar och lyxig picknick på vackra Fårö! Ha en fortsatt fin kväll till er alla”, skrev Karl Fredrik Gustafsson på sina sociala medier efter förlovning och delade en bild där deras ringar syntes.

Därför firar paret inte jul ihop

I en intervju med Hänt berättar Karl Fredrik Gustafsson nu att paret inte kommer att fira jul ihop på den från tv kända gården Eklaholm. Han kommer nämligen åka till sin gamla hemstad Örebro och Petter Kjellén kommer att fira ihop med sin familj.

Annons

– Hans familj bor ju inte så långt härifrån så han kommer fira med ett par av sina systrar och deras familjer. Och på juldagen brukar vi alltid åka till Petters föräldrar och äta jullunch men det kan ju inte jag vara med på i år. Så han firar med sin familj och jag firar med min, säger Karl Fredrik till nöjessajten.

Första nyåret de inte firar på Eklaholm

Han berättar vidare att det var länge sedan han firade med sin familj, så även om han och Petter inte är tillsammans under jul, så känns det rätt bra ändå.

– I år blir det så att vi firar på varsitt håll, men det känns okej. Jag menar, vi har firat så många jular ihop och kommer fira så många jular ihop framöver, så det känns också bra och mysigt att fira jul hemma. Det var längesedan jag gjorde det. Jag tror att det var sju år sedan jag firade med mina föräldrar, så det blir mysigt, säger Karl Fredrik.

På nyår återförenas det förlovade paret igen, men inte heller det firandet kommer att ske på gården Eklaholm.

– Det kommer säkert bli hur mysigt och bra som helst, men det är första gången vi firar nyår på en annan plats än på Eklaholm. Så i år blir det varken jul eller nyår på Eklaholm, det är ju lite speciellt!

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons