Karl Fredriks nyår
Slå på ljud

Floristen tillika trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson och hans kära man Petter Kjellén bor på gården Eklaholm i skånska Österlen, i vilken de även driver en trädgårds- och inredningsbutik. Tillsammans med hunden Hamlet och katterna Leopold och JC lever de ett blommigt och ljuvligt landet-liv.

Karl Fredrik och Petters fina kärleksknep

Men visst är livet inte alltid en dans på rosor, bara för att man arbetar med rosor... Karl Fredrik och sambon Petter har båda ett hektiskt arbetsliv med fullspäckade scheman och har därmed inte all tid i världen för just varandra. Men killarna har ett litet knep för att vårda sin relation, för att se till att gnistan fortfarande lever kvar!

Allt om nya säsongen av Karl Fredrik på Österlen

– Jag och Petter jobbar mycket men när vi inte jobbar då kanske vi badar badtunna, sitter i orangeriet och småpratar, tar en cykeltur ner till havet eller en promenad med Hamlet i någon mysig skog, säger Karl Fredrik Gustafsson som i årets säsong kommer kicka igång med renoveringen av Eklaholms innergård. Vilket kommer spä på parets jobbschema ytterligare.

Även Petter Kjellén slår ett slag för att ge varandra tid.

– Det mesta vi gör blir ju centrerat runt butiken såklart så det gäller att få de här småpauserna, säger kärleken Petter Kjellén i programmet.

Säsongspremiär av Karl Fredrik på Österlen 10 mars

I kvällens premiäravsnitt har våren kommit till Österlen och byggare Dahlman kommer på besök för att sätta igång med alla Karl Fredriks planer för året. Karl Fredrik och Petter tar en promenad i skogen och tittar på vitsippor som Karl Fredrik samlat på som ung.

Marie Mandelmann om sorgen efter pappans bortgång

Andra säsongen av Karl Fredrik på Österlen har premiär 10 mars på TV4 och TV4 Play.

Mest läst