Karl Fredrik på Österlen skvallrar om säsong 3.

1:02

Efter reklamen: Säsongspremiär för Karl Fredrik på Österlen

(1:02)

Allas vår blomsterman Karl Fredrik Gustafsson har de senaste åren gjort succé med TV4:s program Karl Fredrik på Österlen, och just nu rullar den andra säsongen av trädgårdsprogrammet på kanalen.

I det mysiga programmet får vi se Karl Fredrik och hans kära man Petter Kjellén i deras hem på gården Eklaholm i skånska Österlen, i vilken de även driver en trädgårds- och inredningsbutik. Tillsammans med hunden Hamlet och katterna Leopold och JC lever de ett blommigt och ljuvligt landetliv.

Marie och Gustav Mandelmann om lyckan över barnbarnet

Karl Fredrik om hur stressen tär på kroppen

Men Karl Fredrik har arbetat hårt för att kunna skörda sina frukter, han började som entreprenör redan som tonåring. Och det hårda arbetet har vid ett par tillfällen gjort att kroppen tagit stryk.

– Jag har drivit butik i både Örebro och Västerås. Mitt första företag startade jag när jag var 18 år och varje gång jag har drivit en butik så har jag försummat mig själv lite grann. Alltså att man är så målmedveten och målinriktad att man stressar väldigt mycket, äter fel och kanske inte riktigt tar hand om sig själv fullt ut – och det är ju inte det livet jag vill ha, säger Karl Fredrik i Hänts intervjushow A walk with the dog.

Karl Fredriks glädjebesked: Det blir en säsong 3

I intervjushowen avslöjar Karl Fredrik även att det finns planer på en tredje säsong av det populära trädgårdsprogrammet.

– Säsong två sänds snart, vi spelar in säsong tre, vi börjar bara om några veckor. Ja du hör, det är ju inte så att vi går sysslolösa, skrattar Karl Fredrik när han meddelar glädjebeskedet under intervjun.

Karl Fredrik: Då får det vara nog

Men i en annan intervju med Hemmets Journal, gör Karl Fredrik klart att succéserien till slut måste tacka för sig. Max sju säsonger av Karl Fredrik på Österlen slår han fast.

– Men jag har redan sagt att det inte får bli mer än sju säsonger. Sedan får det räcka, säger han.

Karl Fredrik och Petters kärlekshemlighet – så vårdar de relationen

Utvald läsning

Femina