1:21

Efter reklamen: 10 kändispar som fortsatt jobba med varandra trots att de gjort slut

(1:21)

Relationer där det finns en ålderskillnad kan ibland stöta på motstånd i samhället, framförallt när det gäller äldre kvinnor. Däremot är par med stor ålderskillnad ofta mer nöjda och engagerade i varandra än par som är jämngamla.

Mellan skådespelerskorna Sarah Paulson och Holland Taylor skiljer det 32 år och kärleken mellan de verkar starkare än någonsin.

Kvinnorna, som är kända namn i Hollywood, träffades för första gången på en middag 2005. Vid det tillfället var båda i andra relationer. Sarah har beskrivit det första mötet som att hon tyckte att Two and a Half Men-stjärnan var ”den mest utsökt vackra kvinnan” hon någonsin träffat.

Tio år senare började de följa varandra på Twitter och efter det började de prata på privatmeddelande på Instagram. Det ledde senare blev det en middag där Holland var den drivande och den som tog det första steget till relationen.

Innan paret blev offentliga avslöjade Holland i en intervju att hon var i en relation med en kvinna men nämnde inget namn.

– Det är en väldigt stor åldersskillnad mellan oss, vilket jag är säker på chockerar många människor och det skrämmer mig.

Ett år senare gick skådespelerskorna ut som ett offentligt par på röda mattan för första gången.

Jag är den lyckligaste personen i världen! Jag kan inte prata om mitt liv idag och inte nämna den här underbara kärleken, sa Holland Taylor om sin flickvän.

Svårigheten med olika generationer

Paret är gärna öppna med sin kärlek och sina höjdpunkter i livet. När Holland fyllde år fick hon en kärlekshyllning på Instagram av sin partner.

Trots den starka kärleken finns det olikheter mellan kvinnorna.

– Jag är från en äldre generation och för mig var det rätt förvånande hur människor pratar med pressen om personliga saker. Sarah, å andra sidan är från en annan generation. Hon är mycket mer ”idag”. Det var svårt för mig att gå igenom den barriären från att vara en privatperson.

Skillnaden i ålder har fått Sarah, som är känd från serien American Horror Story, att uppskatta tiden de har tillsammans och det som är viktigt i livet. Hon kan dock uppleva att människor har fördomar om varför hon lever med en äldre kvinna.

– Folk tittar på mig och Holland och säger att det är ”mommy issues”, men jag uppfostrar henne lika mycket som hon uppfostrar mig, så det är inte det. Jag är tillsammans med en mycket äldre person och folk tycker att det är helt fascinerande och konstigt. Och för mig är det det minst intressanta med mig, säger Sarah Paulson.

Källa: Brightside.me