Kate Hudsons dotter har fått sitt namn

Det var i tisdags, 2 oktober, som Kate Hudsons och musikern Danny Fujikawas dotter föddes, men först dagen efter gick skådespelerskan ut med nyheten på Instagram. ”Hon är här”, skriver Kate under en bild på dotterns födelsedatum.

”Alla mår bra och är hur glada som helst. Vår familj tackar för all kärlek och alla lyckönskningar vi har fått och önskar detsamma tillbaka”, skriver hon.

Kate avslöjar även dotterns namn, som har en speciell betydelse för familjen. Dannys pappa Ronnie Fujikawa, den nyfödda dotterns farfar, gick bort 2012 och paret har nu bestämt sig för att hedra hans minne genom att ge dottern namnet Rani, som ska uttalas på samma sätt som Ronnie.

”Ron var en väldigt speciell man som vi alla saknar innerligt. Att namnge henne efter honom är en ära”, skriver Kate på Instagram.

Dottern har fått det fullständiga namnet Rani Rose Hudson Fujikawa. Paret har än så länge inte postat några bilder på familjens nytillskott.

Kate Hudson har även den 14-åriga sonen Ryder Russell, tillsammans med sin ex-man Chris Robinson, och dem 7-åriga sonen Bingham Hawn med ex-fästmannen Matt Bellamy.

Kate Hudson sågs senast i filmen Marshall (2017) och driver även sportplaggsmärket Fabletics.

Läs även:

Här är svenska namnen inga föräldrar vill ge sina barn

De märkligaste namnen svenska föräldrar har gett sina barn

25 unika bebisnamn att inspireras av

Utvald läsning

Femina