Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Katie Holmes visar upp nya kärleken

03 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
FotografTT
Katie Holmes
Nyligen syntes paret sida vid sida på ett bröllop i the Hamptons. Här är allt vi vet om Katie Holmes nya kärlek Bobby Wooten III.
Annons
VIDEO: 8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera årBrand logo
VIDEO: 8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera år

10 år efter skilsmässan från Tom Cruise visar Katie Holmes upp nya kärleken Bobby Wooten III – en basist som arbetat med världsstjärnor som Jennifer Lopez och även blivit nominerad till en Grammy. Här är allt vi vet om Katie Holmes nya förhållande.

Katie Holmes relation med Tom Cruise

Under 00-talet blev Katie Holmes och Tom Cruise ett av världens mest omskrivna par. Paret gifte sig 2006 och fick även dottern Suri samma år. Men 2012 offentliggjordes det att Tom Cruise och Katie Holmes ansökt om skilsmässa. Sedan dess har Katie Holmes haft ensamvårdnad om dottern och valde även att lämna Scientologikyrkan som Tom Cruise länge varit medlem i.

Annons

Katie Holmes visar upp nya kärleken

Sedan skilsmässan från Tom Cruise har Katie Holmes dejtat bland annat skådespelaren Jamie Foxx och kocken Emilio Vitolo. Men nyligen visade Kate upp hon upp en ny kärlek i samband med ett röda mattan-framträdanden på Tribeca Film Festival och ett bröllop i Hamptons. Enligt Daily Mail ska paret sett väldigt förälskade ut på deras senaste offentliga framträdande.

– Så fort de såg varandra efter att varit ifrån varandra en liten stund kysstes dem och såg väldigt glada ut över att vara tillsammans igen. Kate och Bobby såg väldigt förälskade ut under hela bröllopsfesten och brydde sig inte så mycket om vilka som såg, berättar en källa till Daily Mail.

Katie Holmes och Bobby Wooten
Katie Holmes och Bobby Wooten

Nya kärleken Bobby Wooten III

Den nya pojkvännen är den Grammy-nominerade basisten Bobby Wooten III. Han har bland annat arbetat med världsartister som Jennifer Lopez, Jennifer Hudson och Machine Gun Kelly. Bobby Wooten III undervisar även vid universitetet Tisch School Of The Arts i New York och är aktuell som basist i musikalen Moulin Rouge! The Musical på Broadway.

Annons

Enligt en källa till People ska Katies nya kärlek även träffat 16-åriga dottern Suri.

– Han håller just nu på att lära känna hennes familj, berättar källan och adderar:

– Katie och Bobby har det väldigt bra ihop. Han är så snäll och glad. Han får henne att skratta.

Katie Holmes och Bobby Wooten
Katie Holmes och Bobby Wooten

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gått
Annons