Katie Holmes visar upp sitt & dottern Suris fina konstverk
6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspår
Slå på ljud

Dottern Suri Cruise bor med mamma Katie Holmes i New York, och ekipaget syns ofta tillsammans ute på stan. Desto mer ovanligt är att Katie Holmes visar upp dottern på sina sociala medier, då hon föredrar att hålla Suri Cruise utanför rampljuset.

Men härom veckan valde Dawsons Creek-skådisen att vara lite bjuckig då hon visaade upp ett gulligt konstverk, som både hon och dottern skapat för ett par år sedan.

Fina detaljen i bilden på Katie Holmes och 14-åriga dottern Suri Cruise

”Snöiga dagar påminner mig om dessa dioramor som jag och min dotter skapade tillsammans för flera år sedan. Det är verkligen något väldigt speciellt och kul med att skapa små världar tillsammans. Ha en fin och snöig dag”, hälsade Katie Holmes till sina två miljoner följare samtidigt som hon visade upp den läckra lilla världen mor och dotter pysslat ihop för.

Katie Holmes och Suri testade även på tie-dye

Under pandemin har Katie Holmes och Suri passat på att varit lite extra kreativa, vilket de visade på förra året under Suris födelsedag. Då delade skådespelaren en bild där de båda bar kläder som de själva hade färgat i batikmönster. Katie bar ett par läckra vita jeans som nu fått nytt liv med blåa toner, och Suri bar en oversizad tisha som pyntats upp med knallrosa batikmönster.

Dottern Suri Holmes har en stark vilja

Utöver att Katie Holmes uppmuntrar sin dotters pysslande, ser mamma Katie till att peppa Suri till att bli den bästa individen hon bara kan bli.

– Mitt största mål med henne är att alltid ro om henne som individ. Att se till så hon alltid känner att hon kan vara sig själv till hundra procent, att hon ska vara stark och ha en stor självkänsla. Hon har också alltid varit väldigt stark, där hon har en stark vilja. Hon kan till exempel bara välja en aktivitet och jobba häcken av sig tills det att hon är asbra på det.

– Och sedan när hon känner sig nöjd, är hon typ såhär ”Okej, nu ska jag testa på nästa grej.” Hon är väldigt fokuserad och hon jobbar alltid väldigt hårt.

Katie Holmes och Suri ute på tur i Manhattans Soho

Här shoppar mamma och dotter loss på stan en dag i februari.

Mammans ilska över Katie Holmes nya relation med Emilio

Foto: TT/Instagram

Mest läst