Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Katrin Zytomierskas oro över uppfostran efter sonen Ringos ord

06 nov, 2020 
AvGabriella Håkansson
FotografTT
Katrin Zytomierska och Bingo Rimérs son Ringo har uttryckt sig på ett sätt som väcker oro hos mamma Katrin. Nu skriver hon om känslorna efter att hört sonens ord. ”Besviken på mig själv och på min uppfostran”, skriver Katrin på Instagram.
Annons
Anders Hansen: Tre bra vanor för barn och ungaBrand logo
Anders Hansen: Tre bra vanor för barn och unga

Det var 2009 som entreprenören Katrin Zytomierska, 42, och fotografen Bingo Rimér, 44, föll för varandra. Tillsammans fick de sönerna Ringo, 10, och Rambo, 6, innan de beslutade sig för att gå skilda vägar.

Sedan uppbrottet har de dock fortsatt att umgås flitigt då de idag är nära vänner samt arbetat tillsammans med den populära podcasten Relationspodden.

– Det fungerar väldigt bra. Katrin är väldigt proffsig när det kommer till jobb och så. Har man gått vidare känslomässigt så är man ju väldigt goda vänner och man känner varandra bra så vi har väldigt kul. Vi har kul när vi umgås och vi är båda väldigt glada och engagerande gällande allt som händer runt barnen och vi jobbar väldigt bra. Så det fungerar alldeles utmärkt, har Bingo tidigare sagt till Hänt.

Bingo Rimérs nya flirt med Robinson-Julia Franzén

Efter uppbrottet från Bingo träffade Katrin Alexander Klingstedt, 38, som hon har sonen Falke, 2, med. Även deras kärlekshistoria fick ett slut men Katrin visade återigen att det går bra att umgås med sina ex, utan några konstigheter.

Annons

Idag umgås de alla tre tillsammans. Bingo, Katrin och Alexander syns på allt från vardagliga middagar till längre resor ihop. Nyligen reste de till Marbella där även Julia Franzén, 29, befann sig. Julia och Bingo har sedan en tid tillbaka dejtat och även om de inte hunnit ses allt för många gånger så såg Julia snabbt ut att bli en del av familjekonstellationen.

På sociala medier har följarna kunnat se Julia och Bingo tillbringa tid med barnen och när även Katrin och Alexander anslöt sig till semestern umgicks de alla tillsammans. Julia och Katrin har redan innan resan sett ut att komma bra överens.

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska var tidigare ett par. Foto: TT

Katrin Zytomierskas sorg efter sonen Ringos ord

Höstlovet är över och vardagen är nu igång igen, vilket innebär att barnen är tillbaka i skolan. I ett nytt inlägg på Instagram delar nu Katrin med sig av en personlig text gällande sonen Ringo. Hon har nämligen gjort en insikt som gör ont i mammahjärtat.

Annons

Dotterns krav på Bingo Rimér

”Jag fattar ingenting. Känner mig helt uppgiven och framför allt besviken på mig själv och på min uppfostran. Hur kunde det gå så fel? Vad har jag gjort för fel? Ringo är missnöjd. Han fick 15,5 av 16 på geografiprovet. Han fick även 15,5 av 16 på engelskaprovet. Han är missnöjd."Men Ringo snälla det är ju fantastiskt jag vill fira! Jag har aldrig fått så bra resultat på ett prov i hela mitt liv!", tjoade jag stolt med tårar i ögonen. Nope. Här ska inte firas för han fick inte alla rätt. "Men snälla Ringo vem vill ens ha alla rätt på ett prov det är ju omänskligt och helt överdrivet jag tycker snarare att 14 ett hade varit mer okej vi vill inte ha alla rätt på saker det är inte alls den sorten vi är!", försökte jag”, skriver Katrin i inlägget.

”Och hans fina fröken hade sagt att man ändå får avrunda uppåt i allt så han ska känna sig supernöjd men det är han inte. Usch och fy och skit. Jag avskyr folk som ens förväntar sig alla rätt på prov värsta tänkbara sorten människor enligt mig jag är inte den människan! Jag ställer ju inga krav alls på mina barn... hur blev det så här? Hur hamnade jag här. Han vill inte alls fira. Mitt hjärta gråter fan vad har jag (helt omedvetet) gjort? Jag är så ledsen. Känner mig misslyckad. Min perfekta lilla son. Han glömde skriva berg. Han visste att det var berg med i svaret men han hade bråttom. Hade han skrivit berg i svaret hade han fått alla rätt. Som en ängslig människa. Å stora sorg.”

Läs mer:

Annons