Orlando Bloom och Katy Perry har åtta veckor efter förlossningen skaffat en ny voffsing, Buddy!

Nu är Orlando Bloom och Katy Perrys dotter Daisy Dove Bloom två månader gammal, och redan nu kände familjen för att utöka med ännu en familjemedlem. För nu har man sett Orlando Bloom ute på shoppingrunda med en ny liten vit och fluffig hundvalp! Orlando Bloom och den nya hunden fastnade på fotografi utanför en affär i Montecito, Kalifornien i veckan.

Familjen hade en liten vovve tidigare, men den lilla pudeln Mighty rymde under sommaren och efter en tids letande kunde en förkrossad Orlando Bloom slå fast att hunden gått bort.

”Mighty är på andra sidan nu. Efter sju dagars ledande, från morgon till kväll hittade vi tillslut hans hundhalsband. Under veckan som gått har vi gråtit mer än vad vi trodde var möjligt”, skrev Orlando Bloom på sin Instagram i juli. Detta inlägg följdes senare av flera hyllande inlägg till sin forna kamrat. Att Migthy var en del av familjen var självfallet.

Men nu verkar då Katy Perry och Orlando ha samlat sig efter sorgen av den bortsprungne hunden och skaffat sig en ny liten lurvig krabat.

Bloom: ”Buddy har verkligen fyllt mitt hjärta”

”Nu var det dax för en gullig hund-bild. Var goda hälsa på Buddy, ett år gammal-ish, och en mixad ras! Ingenting kan ersätta Mighty, men att få uppfostra den här lille killen har verkligen fyllt mitt hjärta”, uppdaterade Orlando Bloom sina Instagram-följare härom dagen samtidigt som han förklarade att han adopterat hunden via ett hundcenter för herrlösa hundar.

Orlando Bloom slår även ett slag för att ta hand om alla hundar utan ägare, och han säger ”döm inte hunden på utsidan”, och visar upp en bild på hur nya vovven Buddy såg ut innan man fick ordning på honom.

LÄS MER:

Hit flyttar Katy Perry och Orlando Bloom – efter dottern Daisys födsel

Orlando Bloom avslöjar detaljer om Katy Perry och dottern Daisy

Greta Thunberg blir chefredaktör – i en dag

Mer läsning

Femina