Orlando Bloom avslöjar detaljer om sexlivet med Katy Perry
5 Saker om Katy Perry du inte visste
Slå på ljud

I en ny intervju öppnar Katy Perrys kära fästman Orlando Bloom upp om parets sexliv, eller ja... avsaknaden av parets sexliv. Skådespelaren berättar att älskogen minskat efter dottern Daisy Doves födsel i augusti 2020. Reportern på The Guardian frågar rätt och slätt: ”Hur ofta har du och Katy Perry sex?”, varpå Orlando Bloom svarar:

– Inte tillräckligt ofta, men vi har ju precis fått en bebis, säger Orlando Bloom.

I den öppenhjärtliga intervjun slår Orlando Bloom också fast att Katy Perry tillsammans med hans son Flynn som han har ihop ex-frun Miranda Kerr och den numera bortgågne vovven Migthy är hans livs absolut största kärlekar.

Katy Perrys irritation på Orlando Bloom under graviditeten

Katy Perry och Orlando Blooms kärlekshistoria

Katy Perry och Orlando Bloom träffades för fem år sedan på Golden Globe-galan och det var kärlek vid första ögonkastet. Katy Perry har tidigare berättat i en intervju med talkshow-programledaren Jimmy Kimmel att det hela började med en stulen hamburgare..!

– Han stal en burgare från mitt bord. Han tog den och jag ba: ”Vänta! Vem... åh, du är så het. Visst, ta den”, förklarade hon och sa att hon senare på efterfesten klev fram till Orlando varpå han utbrast ”Jag gillar dig!”. Och efter det har det rullat på, förutom den lilla pausen paret tog i början av förhållandet.

För två år sedan friade Orlando Bloom till sin Katy Perry, och förra årets gav de liv åt deras första gemensamma barn – dottern Daisy Dove. Planen var egentligen att de skulle gifta sig 2020, men på grund av pandemin fick bröllopsplanerna skjutas fram.

Kändisarnas förlovningsringar – 9 annorlunda ringar att inspireras av

Mest läst